Haydi Alanya! Zorlu maça dakikalar kaldı

Yer aldığı ilk sezonda Süper Lig'de başarılı bir grafik çizen Aytemiz Alanyaspor Akhisar Belediyespor deplasmanında 3 puan için mücadele edecek.

Haydi Alanya! Zorlu maça dakikalar kaldı
Türkiye Spor Toto Süper Lig'de 32'inci hafta mücadelesinde Akhisar Belediyespor ile Aytemiz Alanyaspor karşı karşı karşıya geliyor. Ligden düşme korkusu olmayan ve Avrupa şansı da olmayan iki takım ligi daha üst sıralarda bitirmek için mücade edecek. 

Mücadele 22 Mayıs Pazartesi (Bugün) 20.00'da Manis 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak. Maç beIN SPORTS 2'den naklen yayınlanacak.

MAÇIN HAKEMİ BİLGİÇ OLDU

Manisa'da oynanacak zorlu mücadeleyi İzmir bölgesi hakemlerinden Kutluhan Bilgiç yönetecek. Bilgiç'in yardımcılıklarını Baki Tuncay Akın ve Serkan Gençerler yapacak.

Bilgiç bu sezon Adanaspor'u 4-1 yendiğimiz maçta ve Bursaspor'a 0-2 yenildiğimiz maçta 4'üncü hakem olarak görev yapmıştı. 

Bilgiç ayrıca 2014 yılında Giresunspor'u 2-1 yendiğimiz maçta düdük çalmıştı

İLK MAÇTA GOL SESİ ÇIKMAMIŞTI

Aytemiz Alanyaspor ile Akhisar Belediyespor arasında Alanya Bahçeşehir Okulları Arena'da oynanan maç 0-0 eşitlikle sona ermişti.

Akhisar Belediyespor ligde 5 maçtır kazanıyor. Akhisar; Bursaspor'u 5-1 Kasımpaşa'yı 0-2, Gaziantepspor'u 6-0 ve Osmanlıspor'u 0-4 yenerek son 4 maçta muhteşem bir seri yakaladı. 

Aytemiz Alanyaspor ise son 2 maçından galibiyetle ayrıldı. Aytemiz Alanyaspor önce Konyaspor'u 2-3 ile geçti daha sonra Karabükspor'u 4-2 ile yendi.

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2017, 17:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83