Haydi Alanyam! At Osmanlı tokadını

Aytemiz Alanyaspor ligin 28'inci haftasında Osmanlıspor'u ağırlayacak. İşte maçın tüm ayrıntıları:

Haydi Alanyam! At Osmanlı tokadını
Aytemiz Alanyaspor Spor Toto Süper Lig'in 28'inci haftasında Osmanlıspor'u ağırlayacak. 22 Nisan (yarın) Bahçeşehir Okulları Arena'da oynanacak olan maç 16.00'da başlayacak. beIN SPORTS 1 maçı naklen yayınlayacak. 

HAKEMLER TECRÜBELİ

Aytemiz Alanyaspor'un Osmanlıspor ile oynayacağı kritik mücadeleyi tecrübeli isim Özgür Yankaya yönetecek. Yankaya'nın yardımcılıklarını ise Baki Tuncay Akın ve Mehmet Cem Hanoğlu yapacak. 

KAZANIRSAK BÜYÜK AVANTAJ

Cumartesi günü oynanacak olan mücadelenin önemi ise iki takımın da 34 puanda olması. Aytemiz Alanyaspor 34 puanla ligin 12'inci sırasında yer alırken Osmanlıspor aynı puanla hemen üstümüzde 11'inci sırada yer alıyor. İki tarafta kazanarak rakibinin önüne geçmek istiyor.

LOVE YOK

Aytemiz Alanyaspor Osmanlıspor karşısına yıldızı Vagner Love'dan mahrum çıkacak. Hafta içi yapılan antremanda sakatalanan Love, kadroda yer almayacak. Love dışında takımımızda Darko Laziç'in sakatlığı bulunuyor. 

İLK MAÇI OSMANLI KAZANMIŞTI

Ligin ilk yarısında muhteşem bir performans sergileyerek Avrupa Ligi'nde ve Süper Lig'de üst basamaklara tırmanan Osmanlıspor, 2017 yılı itibari ile büyük bir düşüş yaşıyor. Aytemiz Alanyaspor ise Osmanlıspor'un tam aksine, 2017 yılındaki performansı ile göz kamaştırıyor. Ligin ilk yarısında Ankara'da oynanan maçı Osmanlıspor 2-0'lık skorla kazanmıştı.

MUHTEMEL KADROLAR

Maçın mutemel kadroları ise şu şekilde:

Aytemiz Alanyaspor: Haydar Yılmaz, Fabrice N'Sakala, Georgios Tzavellas, Kenneth Omeruo, Lamine Gassama, Isaac Sackey, Efecan Karaca, Emre Akbaba, Daniel Candeias, Junior Fernandes, Donald Guerrier (Glynor Plet)

Osmanlıspor: Zydrunas Karcemarskas, Avdija Vrsajevic, Tiago Pinto, Vaclav Prochazka, Numan Çürüksu, Mehmet Güven, Luiz Carlos, Umar Aminu, Adam Maher, Pierre Webo, Thievy Bifouma

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2017, 18:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83