Haydi Alanyam! Tarih yaz, çifte bayram olsun

Haydi Alanyam! Tarih yaz, çifte bayram olsun
Gururumuz Aytemiz Alanyaspor, Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde bu akşam Trabzonspor ile karşılaşacak. Saat 21.30'da başlayacak dev mücadeleyi Ali Palabıyık yönetecek.

İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu, bu akşam 58. Ziraat Türkiye Kupası Final maçına ev sahipliği yapacak. Alanyaspor kupayı ilk kez müzesine götürmek isterken, Trabzonspor ise 10 yıllık hasretine son vermek için mücadele edecek. Ligin en golcü iki ismi de bu maçta takımları adına ter dökecek. Bir tarafta Süper Lig'de attığı 22 golle krallık yarışında 2. sırada yer alan Cisse, diğer tarafta ise 24 golle bu sezonu gol kralı olarak tamamlayan Sörloth takımlarının en büyük gol silahları olacaklar. Sörloth, bu sezon oynanan maçlarda Alanyaspor'a gol atamadı. Alanyaspor'un golcüsü Cisse ise Trabzonspor'a karşı forma giydiği 4 maçta 3 gol atma başarısı gösterdi. İki takım arasında bu sezon Trabzon'da oynanan maçı bordo mavililer 1-0 kazanırken, Alanya'da oynanan maç ise 2-2 beraberlikle sonuçlanmıştı.

KAZANIRSAK AVRUPA LİGİ İÇİN ÖN ELEME YOK!

Süper Lig'i bu sezon 5. sırada tamamlayarak 57 puanla 5. basamakta yer alan Aytemiz Alanyaspor, bu başarısı ile UEFA Avrupa Ligi için ön eleme oynamayı garantilemişti. Turuncu yeşilliler şimdi ise Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanarak UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara direkt olarak katılmanın planlarını yapıyor. Zorlu maç öncesi temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor'da eksik ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. 

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2020, 07:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83