Haydi Oba'ya! Alanyaspor Malatya'yı ağırlıyor

Haydi Oba'ya! Alanyaspor Malatya'yı ağırlıyor
Süper Lig'de 5 maçtır kaybetmeyen, 4 maçtır da kazanan Aytemiz Alanyaspor, yarın Yeni Malatyaspor'u Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda konuk edecek. Mete Kalkavan'ın yöneteceği mücadele bugün saat 16.00'da başlayacak

Alanyaspor, Süper Lig'in 20. hafta maçında bugün sahasında Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak. Ligde son olarak 7 Aralık'taki Galatasaray deplasmanında kaybeden turuncu yeşilli temsilcimiz, sonrasında oynadığı 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederek puanını 35'e yükseltti. Karşılaşma öncesi eksik veya cezalı oyuncusu bulunmayan Aytemiz Alanyaspor'da tüm camianın moralleri yerinde. Konuk ekip Malatyaspor ise yeni Teknik Direktörü Kemal Özdeş ile ilk maçına çıkacak. Ligde 3 maçtır kazanamayan, Trabzonspor ile oynayacağı mücadele de deprem dolayısıyla ertelenen kırmızı beyazlılar, Alanyaspor maçı hazırlıklarını Antalya Belek'te tamamladı.

TARAFTARLARA ÇAĞRI

Bu sezon iç saha maçlarında 6 galibiyet, 3 beraberlik ve sadece 1 yenilgi elde eden Aytemiz Alanyaspor'da Teknik Direktör Erol Bulut, eski çalıştırdığı takıma karşı galip gelmek istiyor. İç sahada taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını söyleyen başarılı çalıştırıcı, "Hafta boyunca çok iyi çalıştık ve hazırlıklarımızı tamamladık. Yeni Malatyaspor maçı bizim için çok önemli. Taraftarlarımızın da desteği ile bu maçı kazanıp zirve yarışımızı sürdürmek istiyoruz" dedi. Öte yandan, Alanyaspor ile Malatyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmadan elde edilecek olan gelir, Elazığ depreminde mağdur olan depremzedelere gönderilecek. 

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2020, 11:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83