'HEDEF NOKTA TRANSFER'

Multigroup Alanyaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Fahri Özçelik, "Kadromuza 4-5 takviye yapmayı planlıyoruz. İlkini salı günü açıklayacağız. Devamı da gelecek. Şampiyonluğun en büyük adaylarından biriyiz ancak yapacağımız bu nokta transferlerle en güçlü adayı olacağız" dedi

'HEDEF NOKTA TRANSFER'
Futbol Şube Sorumlusu Fahri Özçelik, devre arasında istedikleri oyuncuları kadroya dahil etmeleri halinde PTT 1. Lig'de şampiyonluğun en güçlü ayları arasında yer alacaklarını söyledi. Kulübün geçmişe dönük borcu olmadığından dolayı ara transferde rakiplerine göre daha rahat hareket edebileceklerini belirten Özçelik, "Ligin ilk yarısını istediğimiz yerde bitirdik. Diğer rakiplerimiz kadar bizim de şampiyonluk şansımız var. Kim nokta transfer yaparsa, ipi göğüsleme şansı da ona göre artar. Biz de elimizden geleni yaparak gerekli transferleri yapacağız" dedi.

İLK TRANSFER SALI GÜNÜ

Transfer etmek istedikleri oyuncularla temasta olduklarını dile getiren Özçelik, "Kadromuza 4-5 takviye yapmayı planlıyoruz. İlkini salı günü açıklayacağız. Devamı da gelecek. Yapacağımız bu nokta transferlerle şampiyonluğun en büyük adayı olacağız. Tabi aramızdan ayrılan arkadaşlarımız da oldu. Yeni takviyelerden sonra birkaç oyuncuyu da kiralık verebiliriz" diye konuştu. Devre arası kampının Goldcity Otel'de yapılacağını belirten Özçelik, 10 günlük kamp sürecinde 2 hazırlık maçı yapmayı planladıklarını kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2015, 18:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83