Herkes alıyor, Kestelspor bakıyor

Kestelspor'un rakipleri Süper Amatör Küme Play-Off maçları öncesi birer birer deneyimli oyuncuları kadrosuna katarken, temsilcimizin sessizliğini koruması "BAL Ligi'ni istemiyorlar mı?" sorusunu akıllara getirdi.

Herkes alıyor, Kestelspor bakıyor
Antalya Süper Amatör Küme'deki temsilcimiz Kestelspor, yarın Konyaaltı Belediyespor ile Manavgat Atatürk Stadı'nda son bir lig maçı yapacak. Play-off maçlarına 3 puanla gidecek olan ekibi belirleyecek olan maç öncesi rakip Konyaaltı'ndan dev bir transfer hamlesi daha geldi. Önceki gün deneyimli forvet oyuncusu Ömer Kaplan'ı kadrosuna dahil eden Konyaaltı Belediyespor, şimdi de Sivasspor, Antalyaspor, Göztepe ve Konyaspor'da oynayan, son olarak Fethiyespor forması giyen Ertuğrul Arslan'ı kadrosuna kattı.  

HEDEF YENİDEN BAL LİGİ 

Bölgesel Amatör Ligi'nden (BAL) geçtiğimiz yıl Süper Amatör Küme'ye düşen ancak bu yıl yeniden BAL Ligi'ne yükselmek isteyen Konyaaltı, yaptığı sansasyonel transferlerle de bu isteğini gözler önüne seriyor. Yıllardır BAL Ligi hayali kuran Kestelspor'un ise henüz transferle ilgili bir adım atmaması da "BAL Ligi'ni istemiyorlar" olarak yorumlanıyor. Oysa 'O Sene Bu Sene' sloganıyla sezona başlayan Kestelspor, namağlup olarak yine play-off kapısında. Sporseverler, "Kestelspor yapılacak bir kaç nokta transfer ile play-off grubundan çıkar" diyorlar.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2018, 17:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83