Heyecan başlıyor! Süper Amatör Lig grupları belli oldu

Alanya'nın 3 ekiple temsil edildiği Süper Amatör Lig'de gruplar belli oldu. Alanya'nın 3 temsilcisi de aynı grupta yer aldı.

Heyecan başlıyor! Süper Amatör Lig grupları belli oldu
Geçtiğimiz günlerde Antalya'da çekilen kura ile Süper Amatör Lig (SAL) grupları belirlendi. A ve B grubunda 9'ar takımdan toplam 18 takım Bölgesel Amatör Lig (BAL)'e çıkabilmek için büyük bir mücadele verecek. 

3 EKİBİMİZDE A GRUBUNDA

Çekilen kura sonucu; Alanya'nın 3 temsilcisi Kestelspor, Payallarspor ve Konaklıspor A grubunda mücadele edecek. Geçtiğimiz sezon BAL'ı kıl payı kaçıran Kestelspor, yeni sezonda bu defa hedefe ulaşmak istiyor. Amatör Küme'de geçtiğimiz yıl yenilgi yüzü görmeden SAL'a yükselen Payallaspor, aynı başarıyı burada da göstermek istiyor. Bu ligin gediklisi olan Konaklıspor ise bu sezon hedef yükseltti ve BAL için mücadele edecek.

SİSTEM NASIL?

Dokuzar takımlı A ve B gurubundaki son 3 takım bir alt lige düşecek. Toplamda 6 takım alt lige düşmüş olacak. 

A gurubunu ilk 3 sırada bitiren ekipler ile B grubunu ilk 3 sırada bitiren ekipler birleşerek bir Play-Off grubu oluşturacak. 6 takımlı bu gruptan 3 takım BAL Ligi'ne yükselecek. Play-Off grubu deplasman usulü çift oynanan maçlardan oluşacak. Lig sonunda ilk 3 sıradaki ekip bir üst lige yükselmenin sevincini yaşayacak.

Oluşturulan Play-Off gurubuna başlangıçta takımlara puanlar verilecek. Yani hiç bir takım bu gruba sıfır puanla başlayamayacak. A ve B gurubunu lider bitiren takımlara 3'er puan, ikinci bitiren takımlara 2'şer puan, 3'üncü bitiren takımlara ise 1'er puan verilecek. Bu şekilde takımların 9 takımlı grupta almış oldukları başarı Play-Off grubuna da yansıyacak. 

İŞTE GRUPLAR:

Çekilen kura sonucu A ve B grupları şu şekilde oluştu:


A GRUBU B GRUBU
Konaklıspor Korkutelispor
Payallarspor Kınıkspor
Kestelspor Kumlucaspor
Gazipaşaspor Elmalıspor
Konyaaltıspor Beymelekspor
Muratpaşaspor Finikespor
Sanayispor Ormanspor
Halspor Antalyagücüspor
Asatspor Kunduspor

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2017, 14:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83