İlk maçtan istediğimizi alamadık

Aytemiz Alanyaspor kupada avantaj için bugün sahaya çıktı. Maç 4-2 ev sahibi Giresunspor'un üstünlüğü ile son buldu.

İlk maçtan istediğimizi alamadık
Aytemiz Alanyaspor bugün Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında Akın Çorap Giresunspor ile karşılaştı. 2 ayaklı olacak olan serinin ilk maçında Giresun Atatürk Stadyumu'nda oynanan maç 15.30'da başladı. Maç A Spor'dan naklen ekranlara geldi. Akın Çorap Giresunspor maçı 4-2 kazanarak avantajı kaptı. 

MAÇTAN DAKİKALAR


-Hakemin ilk düdüğü ile zorlu mücadele başladı.
-3. dakika da Giresunsporlu Karyoka'nın cepheden vuruşunda top taca gitti. 
-6. dakika da Berkan'ın ortasında Oğuzhan ve Dale arka direkte bomboş pozisyondalardı ancak ikiside topa dokunmayınca Giresunspor öenmli bir pozisyonu kaçırdı.
-8. dakika da Lungu rakibini geçerek ceza sahasına çevirdi. Genç forvet Yusuf topu iyi kontrol edemeyince defans oyuncuları topu kornere gönderdi.
-GOL! 11. dakika da Carioca'nın ceza sahası içerisinde buruşunu Remy çevirdi. Dönen topu Oğuzhan filelere gönderdi ve Giresunspor 1-0 öne geçti.
-GOL! Carioka'nın ara pasında Mert defansın arkasına sarktı ve kaleci ile karşı karşıya kaldı. Remy'nin solundan topu ağlara gönderdi. 
-GOL! Mert'in içeriye gönderdiği topta Carioca'nın vuruşunda top ağlarla buluştu. 3-0
-25. dakika Aytemiz Alanyaspor oyuna ortak oldu. Lungu ve Yusuf Serdar'la etkili pozisyonlar üretiyor.
-Bu dakikalarda oyun orat alan mücadelesine dönüştü. Oyun sık sık faullerle kesiliyor.
-37. dakika da Emre'nin kullandığı kornerde Sackey topa vurdu. Top kaleci Fevzi'nin elinde kalınca Aytemiz Alanyaspor golü bulamadı. 
-42. dakika da Gassama'nın kaptırdığı topta Mertcan ceza sahası dışından vurdu top az farkla auta gitti.
-GOL! 43. dakika'da Gassama'nın ortasına iyi yükselen Yusuf Serdar Çoban kafayı vurdu. Fevzi iki hamlede topu kontrol etti ancak ceza sahası içinde topu kontrol edince hakem orta noktayı gösterdi. 3-1.
-GOL! 45 dakika da Emre Nefiz'le pozisyon bulan Aytemiz Alanyaspor fırsatı iyi kullandı ve Taha düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu golle fark bire indi ve ilk yarı da sonra erdi. 3-2.
-İkinci yarı A. Alanyaspor'un baskısı ile başladı.
-GOL! 52. dakika da Carico'nun asistinde Dale topu ağlara gönderdi ve fark yeniden ikiye çıktı. 
-62. dakikada A. Alanyaspor adına Berkan'ın kullandığı yan topta kafalardan seken top dışarı gitti.
-88. dakika Sackey'nin uzaktan vuruşunu kaleci Fevzi iki hamlede zorlukla çelebildi.
-90 maç 3 dakika uzatıldı.
-90+2 Giresunspor en etkili isimlerinden Mert driplingle ceza sahasına girdi ieçriye çevirdi ancak Aytemiz Alanyaspor defansı dikkatliydi. 
-90+3'de Aytemiz Alanyaspor'dan Cenk Ahmet bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kötü bir vuruş yapınca Fevzi topa sahip oldu. 
-Hakemin son düdüğü ile maç sona erdi.

İŞTE İLK 11'İMİZ


Aytemiz Alanyaspor: Remy - Sackey - Berkan - Birol - Emre - Yusuf Serdar - Lungu - Cenk Ahmet - Emre Nefiz - Taha - Gassama

GİRESUN'LA 8. RANDEVU
 
Akın Çorap Giresunspor ile Aytemiz Alanyaspor daha önce 7 kez karşı karşıya geldiler. İlk kez 1988-1989 sezonunda karşılaşan iki takım en son 2015-2016 yılında Birinci Ligde karşı karşıya gelmişti. Bu maçlarda Aytemiz Alanyaspor 3 galibiyet alırken, 2 karşılaşma berabere sonuçlandı. 2 karşılaşmada ise gülen taraf Giresun temsilcisi oldu. Aytemiz Alanyaspor bugüne kadar Giresun kalesine 9 gol atarken kalesinde 8 gol gördü. 

DÜDÜK GENÇERLER'DE

Maçın hakemi Manisa bölgesi hakemlerinden Koray Gençerler. Süper Lig'de bir çok maça çıkan tecrübeli hakemin yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ve Volkan Narinç yaptı.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2017, 10:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83