İşte Fenerbahçe'nin Alanya'ya teklif edeceği isim

Alanyaspor'da forma giyen genç oyuncu Emre Akbaba'nın transferinde son dakika gelişmesi... Galatasaray'a transferi bir türlü gerçekleşmeyen Emre Akbaba için Fenerbahçe, Akdeniz ekibine cazip bir teklif sundu. F.Bahçe, 2 milyon euro ile bir yerli futbolcu önerildi. 25 yaşındaki Emre Akbaba için yerli futbolcu önerisi kabul edilmezse Aatıf'ın teklif edileceği de öğrenildi.

İşte Fenerbahçe'nin Alanya'ya teklif edeceği isim
Bu sezon transferde genç futbolcular dışında yabancı transfer haberleriyle sürekli gündeme gelen Fenerbahçe, sezonun yerli bombasını patlatmak üzere harekete geçti. Galatasaray'a transferi bir türlü gerçekleşmeyen Emre Akbaba için Fenerbahçe devreye girdi.

Fenerbahçe'nin Alanyaspor'un yıldız oyuncusu Emre Akbaba transferi için 2 milyon euro ile 1 yerli futbolcu önerisini yaptığı ve birkaç gün içinde masaya oturulacağı belirtildi. Alanyaspor yönetimi eğer yerli futbolcu istemezse Aatıf seçeneği de masada olacak.

EMRE AKBABA SICAK BAKIYOR

Bu sezon büyük bir kulüpte oynamayı isteyen Emre Akbaba'nın Fenerbahçe'ye sıcak baktığı ancak son sözü Alanyaspor yönetiminin, Sarı-Lacivertli yöneticilerle yüz yüze yapacağı görüşmelerin ardından verileceği bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2018, 14:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83