KALPAR'DAN PENALTI VE KIRMIZI KART TEPKİSİ

Balıkesirspor'a 1-0 mağlup olan Multigroup Alanyaspor'da maç sonunda hakem Caner Ak'a tepki vardı. Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, "Basit düdükler çalınmamalı. Penaltı pozisyonunda oyuncularım da 'değil' dedi" şeklinde konuştu.

 Multigroup Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında hakem Caner Ak'a tepki göstererek, "İki takım için değerli bir maçtı. Uzun zamandan beri mağlup olmayan Balıkesirspor vardı karşımızda. İlk dakikalarda bulduğumuz pozisyonlar gol olsaydı daha farklı olurdu. İkinci yarı rüzgar lehimize idi. Ancak penaltı ile mağlup olduk. Eli boş dönmek bizi üzüyor. Hakem mümkünse oyun oynanması için düdük çalar. Basit düdükler çalınmamalı. Penaltı pozisyonunda oyuncularım da 'değil' dediler. Kırmızı kart gören oyuncum da sarı kartlık bir şey yok dedi. Balıkesirspor'u tebrik ediyorum. İçeride ve dışarıda kazanmak için çalışacağız" dedi. 

banner111
"ÇOK İYİ BİR TAKIMLA OYNADIK" 

Balıkesirspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz, oyuncularını tebrik ederek zor bir 3 puan aldıklarını söyledi.
PTT 1. Lig'in 19. haftasında Balıkesirspor, kendi evinde Multigroup Alanyaspor'u tek golle geçti.
Mücadelenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Balıkesirspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz, "Biz bugünkü maça oyuncularım, kulübüm, başkanım olsun özel hazırlandık. Biz tüm maçlarımızı maç maç düşünüyoruz. Oyuncularım aslanlar gibi mücadele ettiler. Oyuncularımın dirençleri atılan golden sonra mükemmeldi. Çok iyi bir takımla oynadık. Zor bir 3 puandı, oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.


Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2016, 17:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83