Kalpar'ın galibiyet yorumu

2-0 kazanılan Karabükspor maçının ardından konuşan Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, "Bugün kazanmayı hak eden taraf bizdik. Gerçekten istediğimiz şeylerin büyük bir bölümünü sahaya yansıttık ve 2-0 gibi net bir skorla kazandık. Deplasmandan 3 puan almak bizi çok mutlu etti" dedi.

Kalpar'ın galibiyet yorumu
Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Karabükspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Altında da değerli bir üç puan aldık" dedi.
Aytemiz Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor'u 2-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, kendisinin de bir polis babası olduğunu belirterek, “Dün şehit olan polislerimize ve vatandaşlarımıza başsağlığı diliyorum. Ruhları şad olsun, mekanları cennet olsun, milletimizin ve emniyetimizin başı sağ olsun. Benim de evladım emniyetçi, bir kat daha fazla üzüntüm var. Ülke olarak, millet olarak üzülüyoruz, inşallah son olur” ifadelerinde bulundu. 

"Çok değerli bir 3 puan"
Galip geldikleri Kardemir Karabükspor maçı ile ilgili olarak altından da değerli bir 3 puan aldıklarından dolayı futbolcularını kutlayan Kalpar, “Özellikle buradan nasıl iyi bir neticeyle dönebiliriz diye hafta boyunca çalışmıştık. Çok eksik olmamıza rağmen, eksiklere sığınmadan, hayatım boyunca hiçbir zaman sığınmadım. Benim oyuncularımın en iyisini yapabilecek inançları vardır, arzuları vardır. Kazanabilme adına neler yapabiliriz diye düşündük. Özellikle gol yemeden, gol atma özelliği içerisinde nasıl olabiliriz diye değerlendirmiştik. Bugün bunu başardık. Uzun zamandan beri ilk defa gol yemiyoruz. İlk deplasman galibiyetimiz ve buradan alınan 3 puan bizim açımızdan çok değerli. Altınlardan çok daha fazla değerli bir 3 puan. Neden? Çünkü 17 puana ulaştık. Daha öncede iyi oynadığımız maçları kaybetmiştik, çok basit hatalardan, bireysel hatalardan, defans hatalarından. Bugün mümkün olduğu kadar az hata yapmaya çalıştık, mümkün olduğu kadar da doğru oynamaya çalıştık. Onun mükafatını şuan yaşamış oluyoruz. Ben oyuncularımı kutluyorum iyi mücadele ettiler, doğru mücadele ettiler. Zaman zaman yanlışlarımız vardı. Olacak, hareketli bir oyun futbol. Bu hareket bölümünde yanlışlar da eksikler de olabilir. Ama doğruları daha fazla yaptığımızı söylemek isterim” dedi.
Transfer yapıp yapmayacakları yönünde bir soruya ise Kalpar, “Bunu dillendirmek bizim açımızdan doğru olmuyor. Düşünceler olur kulüplerin. Şu anda bunu dile getirmek bize bir şey kazandırmaz çok şey kaybettirir” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2016, 15:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83