Kalpar'ın maç yorumu

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Gaziantepspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "4 gol attık ama zor kazanan takım görüntüsü verdik" dedi.

Kalpar'ın maç yorumu

 Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Aytemiz Alanyaspor, sahasında Gaziantepspor'u 4-3 mağlup etti. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, her şeyden önce keyifli maç olduğunu belirterek, "Çok gollü bir maçtı, 4 gol attık. Zor kazanan bir takım hüviyetinde göründük. İkinci dakikada bulduğumuz gol bizi rahatlattı. İlk defa kalemize gelen duran kendi kalemize de gol attık. Dolaysıyla ikinci golü de buna benzer yedik. Ne olursa olsun maçı kazanabilme arzusu içerisindeydik, baştan sonuna kadar bu böyleydi" dedi.

banner111
"Mümkün olmayan pozisyonları kaçırdık" 
Devre arasında iki değişiklik yaptıklarını ve daha canlı, daha uzun, daha esnek olduklarını söyleyen Kalpar şöyle devam etti: 

"Bulmuş olduğumuz 2, 3 ve 4 goller güzeldi. Bir de kaçırdığımız gol pozisyonları vardı. Mümkün olmayan pozisyonları kaçırdık. Gol pozisyonuna giriyoruz ama golle sonuçlandıramıyoruz. Bugün yine pozisyona girdik, çok kaçırdık, ama goller de attık. Ne olursa olsun 4-2 den sonra 4-3'ü yakaladılar, o pozisyonu vermememiz lazımdı. Ben oyuncularımı tebrik ediyorum. Özellikle kazanma arzusunu ve hırsını ortaya koydular. Bizi izleyen herkes keyif alıyor, ben de keyif alıyorum." 

"Taraftarımızın aralarındaki yanlış adamları bertaraf edeceklerine inanıyorum"

Gaziantepspor'un iyi bir takım olduğunu ve onları tebrik ettiğini kaydeden Kalpar, sözlerini şöyle tamamladı: "Taraftarlara da teşekkür ediyorum. Sadece; yanlış konuşan, küfür eden taraftarlar oluyor. Bizim taraftarlarımıza bu yakışmıyor. Mütevazı centilmen bir takıma sahibiz. Bu taraftarların engellenmesi lazım. Onun da annesi, kardeşi, bacısı vardır. Kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına yapmaması lazım. İki haftadır tahminim aynı kişiden küfürlere maruz kalıyoruz. Oysa bir takım ilk kez Süper Lig'de, bunun keyfini yaşamak gerekirken terbiyesiz laflarla karşılaşıyoruz. Ben taraftarlarıma inanıyorum aralarındaki bu tür yanlış adamları bertaraf edeceklerine inanıyorum. "

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2016, 16:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83