Kalpar'ın maç yorumu

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Süper Lig'de 1 puanın çok önemli olduğunu söyledi.

Kalpar'ın maç yorumu

 Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Aytemiz Alanyaspor, sahasında Akhisar Belediyespor ile 0-0 berabere kaldığı maçın ardından basın toplantısında konuşan Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, yaşanan terör olaylarından dolayı üzgün olduğunu ifade etti.

banner111
"Kim gol atsa kazanacaktı"
Kalpar, "Şehitlerimize ve ailelerine başsağlığı dilemek istiyorum. Ruhları şad olsun. İnşallah son olur bu tür olaylar. Ülke olarak çok üzülüyoruz. Şehitlerimize rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Bugün maçı düşünecek olursak Alanyaspor olarak çok pozisyona giren bir takım hüviyetindeydik. İlk defa uzun zamandan beri pozisyon fakirliği yaşadık. Tabii bunda rakibin de önemi çok büyük. Özellikle de orta sahayı daha iyi kontrol ettiler diyebilirim. Çok iyi mücadele eden ve koşan bir ekiple karşı karşıya kaldık. Dolayısıyla oyunun büyük bölümü orta sahada geçti. İki takım açısından da kısır bir oyunla oyun başladı. Kim gol atsa kazanacaktı" dedi.

"Bugün iki takım da birer puan hak etti"
Aytemiz Alanyaspor'un iki haftadır gol yemeyen bir takım hüviyetinde olduğunu sözlerine ekleyen Kalpar, "Bu da bizim açımızdan önemli. En azından gol yemediğin zaman gol de atmayınca kazanamıyorsun. Ama bu tür maçlarda gol yemeden gol attığın takdir de kazanma şansın yüzde yüz. Bugün iki takım da birer puan hak etti. 3 puanı hak ettik dersem doğru söylememiş olurum. İki takımı da kutlamak istiyorum iyi mücadele ettikleri için. Rakibi de kutluyorum. Onlar da iyi mücadele etti. Puanları paylaştık. En azından kaybetmedik. Yine rakip saydığımız Akhisar'ın 1 puan üstünde bitirmiş oluyoruz maçı. Bu bile çok önemli. Çünkü ligde 1 puanın ve 1 puanın çok çok önemli ve değerli olduğunu yaşayanlar bilir. Bende yaşayanlardanım. Dolayısıyla bundan önceki bir Konya maçında, Bursa maçında kaybetmemiş olsaydık ve 1'er puan almış olsaydık bir kere daha bu söylemimde bunu görmüş olacaktık. İki takım oyuncularını da tekrar tekrar kutluyorum" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2016, 21:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83