KALPAR MAÇLARI DEĞERLENDİRDİ

Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, “İyi bir kamp dönemi geçirdik. Eksiklerimizi gördük. Eksik yönlerimizi de önümüzdeki günlerde gidermek için çalışacağız” dedi.

KALPAR MAÇLARI DEĞERLENDİRDİ

 Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, Düzce Topuk Yaylası’nda fiziki açıdan iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi. Düzce’de 3 hazırlık maçı yaptıklarını ancak galip gelemediklerini belirten Kalpar, “Basit goller yedik. İnşallah lig maçında galip geliriz. Aslında oyun şeklimize, kondisyonumuza ve fizik kapasitemize bakıyoruz. Yine de daha üretken bir görüntü içerisinde olmak istedik. Fiziki açıdan yorgun olan oyuncularım zaman zaman istediğimiz işleri iyi yapamadı. Hazırlık maçlarında alınan sonuçlardan çok bizim için lig maçında alacağımız sonuçlar önem taşıyor. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Eksiklerimizi gördük. Eksik yönlerimizi de önümüzdeki günlerde gidermek için çalışacağız” dedi.  

banner111
Kampta yeni transfer edilen oyuncuları görmek ve birbirleriyle kaynaşmalarını istediklerini dile getiren Kalpar, “Yeni bir ekibiz. Bu hazırlık maçlarıyla biraz daha kaynaşmış oldular. Uyum açısından biraz zamana ihtiyacımız var ve bu süreci en kısa zamanda atlatmak istiyoruz. Kamuoyu fikstürümüzü dezavantajlı olarak değerlendiriyor. Doğrudur ancak rakiplerimizin hepsiyle karşılaşacağız. İşimize bakacağız. Çekinmeden sahada en iyi şekilde mücadelemizi ortaya koyacağız. Bu güzel tesise de değinmek istiyorum. Bu kamp yerinin yapımında emeği geçenlere ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2016, 12:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83