Kaymakam Harputlu: Gurur duydum

Okullar Arası Gençler Taekwondo Şampiyonası'nda dereceye giren Antalya Kafilesi, Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu'ya makamında ziyaret etti.

Kaymakam Harputlu: Gurur duydum

Ziyarette, Takım Antrenörleri, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ ve sporcular yer aldı.

banner111
Okullar Arası Gençler Taekwondo Şampiyonası'nda derece elde ettiklerini belirten Taekwondo Antrenörü Minnet Demir, "Şampiyona İzmir'in Seferhisar ilçesinde yapıldı. Antalya kafilesi olarak 14 sporcu, 4 antrenör katıldık. Şampiyonada İlimizden 5 sporcu finallere gitmeye hak kazandı. Finaller 13-15 Nisan tarihleri arasında Adana'da yapılacak" dedi.

KAYMAKAM HARPUTLU "SPORU ASLA İHMAL ETMEYİN"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, "Gençlerimizin şampiyonada dereceye girmesinden dolayı mutluluğumu ifade etmek istiyorum. Gurur verici bir duygu. İnşallah başarıları daha da yükselerek devam edecektir. Sporcularımızın yaşantıları, hal ve hareketleriyle örnek birer birey olması gerekir. Bu anlamda gündelik hayatınızda sporu asla ihmal etmeyin. Hayatınızda mutlaka disiplinli bir çalışma düzeni ve bir hedefiniz olsun" dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2017, 14:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83