Kestelspor'dan müthiş galibiyet

Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor 35. hafta mücadelesinde Kızılcabölükspor'u 2-4 yenerek play-off potasına yükseldi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Denizli'ye deplasmana giderek takıma destek verdi. 

Kestelspor'dan müthiş galibiyet

Alanya'yı 3. Lig'de temsil eden Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor, Denizli temsilcisi Kızılcabölükspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Doğan Seyfi Atlı Stadyumu'nda oynanan mücadele Alanya Kestelspor'un 2-4'lük galibiyeti ile sonuçlandı. Alanya temsilcisi Alp Huy, Samet Bulut, Ahmet Ülük ve Alpay Eroğlu'nun kendi kalesine attığı gollerle farka gitti. Kızılcabölükspor ise Mehmet Türkmen ve Samet Bulut'un kendi kalesine attığı gollere rağmen muğlubiyetten kurtulamadı. Maçın 69. dakikasında Kızılcabölükspor forması giyen Adem Aydın kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.

banner111

Ligde 8 maçtır yenilmeyen ve üst üste 4. galibiyetini elde eden Alanya Kestelspor, puanını 54'e yükseltti ve ligde beşinci sıraya yerleşti. Kızılcabölükspor ise 34 puanda kaldı. Alanya Kestelspor ligin son maçında Siirt İÖİ ile Alanya'da karşı karşıya gelecek ve play-off şansı arayacak.

BAŞKAN YÜCEL'DEN DEPLASMAN ÇIKARMASI

Alanya Kestelspor'un her zaman yanında olan ve destek veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kritik mücadelede takımı yalnız bırakmadı. Denizli'ye giden Başkan Yücel tribündeki yerini alarak takıma destek verdi. Kazanılan galibiyet ile büyük sevinç yaşayan Başkan Yücel, Kulüp Başkanı Levent Uğur, Yönetim Kurulu Üyeleri ile futbolcuları ve teknik ekibi tebrik etti. Takıma güvendiğini ve 2.Lig'e yükselmek için mücadeleye devam edeceklerini belirten Başkan Yücel, "Sevdamızın peşinden Denizli'ye geldik. Gururumuz Alanya Kestelspor'umuzun Kızılcabölükspor ile oynadığı kritik mücadele için Denizli'ye giderek deplasmanda takımımıza destek verdik.2-4'lük muhteşem bir galibiyet alarak, ligde 5. sıraya yükselen ve play-off potasına giren takımımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Alanya Kestelspor'u yürekten kutluyor, 2. Lig yolunda başarılar diliyorum." dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83