KESTELSPOR DURDURULAMIYOR

Antalya Süper Amatör Kümede Grup maçlarını namağlup devam ettiren Alanya Belediyesi Kestelspor, 13. hafta karşılaşmasında en yakın rakibi Gazipaşa Belediyespor’u kendi saha ve seyircisi önünde 3-2’lik skorla mağlup etti

KESTELSPOR DURDURULAMIYOR

 Antalya Süper Amatör Küme 1. Grupta 13. Hafta karşılaşmaları oynandı. Grubun namağlup ünvanına sahip Kestelspor, 13’üncü haftada en yakın takipçisi Gazipaşa Belediyespor’a konuk oldu. Ev sahibi ekip Gazipaşa, maça seyirci desteği ile oldukça hırslı ve yüksek motivasyonla başlarken, Kestelspor kontrollü oyunu tercih etti. Maçın daha ilk dakikalarında Ömer, cezalalanında kaleci tarafından düşürüldü ancka maçın orta hakemi Serdar Akçer bu pozisyona devam dedi. Mücadelede eşitlik 27’inci dakikada bozuldu. Sol kanattan atağa kalkan Kestelspor’da Enver’in uzaktan şutunda top filelere gitti. (0-1)  Maçın 31’inci dakikasında ev sahibi ekip gol için Kestelspor kalesine yüklenirken, savunmada az adamla yakalandı. Kestelspor’un hızlı atağında topu cezaalanı dışında elle kesen kaleci Faruk, kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Kestelspor ilk devrenin uzatma dakikalarındaUğur ile  farkı ikiye çıkardı. Uğur, Sağ kanattan yapılan ortada,cezayayı üzerinde topa gelişine sert vurdu ve top ağlara gitti. Mücadelede ilk 45 dakika Kestelspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile geçildi. 

banner111
Maçta bir eksik mücadele eden evsahibi Gazipaşa Belediyespor, 49’da farkı bire Erdem’in kafa golüyle farkı bire indirdi. (1-2)   Seyirci desteği ile maçın 2’inci devresine hızlı başlayan mavi beyazlılar, maçın ikinci yarısında daha çok pozisyon bulan ekip oldu. Gazipaşa’nın golünden 6 dakika sonra Kestelspor’da oğuz’un kafa vuruşu farkı tekrar ikiye çıkardı. (1-3)   geriye düşmesine rağmen maçtan kopmadan rakip kalede gol arayan ve hırslı mücadele eden Gazipaşa Belediyespor, 60’ıncı dakikada bir gol daha buldu ve farkı tekrar bire indirdi. Korner atışından gelen topa iyi yükselen Beyazıt takımının ikinci golünü kaydetti. Karşılaşmanın son dakikalarında ar arda gol pozisyonlarına giren Gazipaşa Belediyespor’un bir şutu direkte patlarken, Kestelspor’un bir golü de hatalı bir kararla ofside gerekçesiyle iptal edildi.  Karşılaşmayı Kestelspor 2-3 kazandı ve yenilmezlik ünvanını sürdürdü. 
Antalya Süper Amatör Küme 13. Hafta sonuçları
Antalyagücü – Konaklıspor      3-2
Kepez Bl.spor – Sanayispor      0-0
Gazipaşa Bl.spor – Kestelspor   2-3
Ormanspor – Manavgat Bl.spor          1-1

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2015, 15:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83