Kestelspor işi zora soktu

Play-Off Grubu 6. maçında lider Manavgat Belediyespor'u ağırlayan Kestelspor, golsüz berabere kalarak, BAL Ligi hedefini zora soktu.

Kestelspor işi zora soktu

 Bu yıl BAL Ligi hedefiyle yola çıkan Alanya Belediyesi Kestelspor, play off maçında Manavgat Belediyespor'u ağırladı. Ligin ilk yarısında 2-1 yenildiği rakibine karşı sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkan mavi beyazlılar, 0-0 berabere kalarak umutları başka bahara bıraktı. Kestelspor bu beraberlikle puanını 9'a çıkarırken, Manavgatspor ise 13 puana yükseldi ve Korkuteli Belediyespor'un berabere kaldığı haftada liderliğini korudu. Kalan haftalarda rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek olan Kestelspor'un, BAL Ligi hayalini gerçekleştirebilmek için tüm maçlarını kazanması gerekiyor. 

banner111
POLİS TOMALI ÖNLEM ALDI

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü, maç öncesinde Milli Egemenlik Stadyumu'nda yoğun güvenlik önlemleri aldı. Bir önceki maçta çıkan olaylardan dolayı tansiyonu yüksek geçmesi beklenen mücadelede 200'e yakın polis görev yaptı. Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı da mücadeleyi 90 dakika izledi ve maç sonunda çıkan ufak tefek atışmalara müdahale ettirerek herhangi bir olay çıkmasını önledi.

MAÇ SONUÇLARI

Beymelek Bld. 2-2 Finike Bld.spor
Muratpaşa Bld. 1-1 Korkuteli Bld.
Kestelspor  0-0 Manavgat Bld.

TAKIMLAR       Puan
1.Manavgat Bld.spor 13
2.Korkuteli Bld.spor 12
3.Kestelspor                9
4.Beymelek Bld.          5
5.Muratpaşa Bld           5
6.Finike Bld.spor          4

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2017, 17:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83