Kestelspor İstanbul’dan lider dönüyor

Kestelspor İstanbul’dan lider dönüyor

Armoni Alanya Kestelspor, 21. hafta mücadelesinde lider olarak gittiği Bayrampaşa'yı deplasmanda 4-0 yenerek gövde gösterisi yaptı. Kestelspor'a farklı galibiyeti getiren golleri Muhammed Enes Erdem (2), Alhan Kurtoğlu ve Yılmaz Basravi kaydetti.

banner111

TFF 3. Lig 2. Grup'ta 21. hafta müsabakaları oynandı. Haftaya lider giren Armoni Alanya Kestelspor, 21. hafta mücadelesinde yarın Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı'nda Bayrampaşaspor'a konuk oldu. Mücadeleye hırslı ve istekli bir oyunla başlayan Armoni Alanya Kestelspor, daha maçın 3'ncü dakikasında golcüsü Muhammed Enes Erdem'in ayağından gelen golle 1-0 skor üstünlüğünü yakaladı. Seyircisiz oynanan maçta ev sahibi ekibin hücumda etkisiz kalırken, Alanya temsilcisi 30'ncu dakikada Alhan Kurtoğlu ile farkı 2'ye çıkardı. Mavi beyazlılar maçta ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

MUHAMMED'TEN 2 GOL


Ev sahibi ekip Bayrampaşa, 2'nci devreye iki oyuncu değişikliği ile Kestelspor ise ilk devredeki aynı kadrosuyla başladı. Oyunun hakimi olan Alanya Kestelspor, 52'nci dakikada Yılmaz Basravi ile 3'ncü golü buldu ve maçın son bölümüne rahat girdi. Maçın kalan bölümünde savunma güvenliğini ön planda tutan ve rakibine pozisyon vermeyen Alanya Kestelspor'da Muhammed Enes Erdem, 77'nci dakikada kendisinin 2'nci takımının 4'ncü golünü kaydetti. Maçın kalan bölümünde başka gol olmadı ve Kestelspor, lider gittiği deplasmandan lider döndü. 

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2023, 20:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83