Kestelspor istediğini aldı!

Kestelspor zorlu Konyaaltı Belediyespor mücadelesinde 2-2 beerabere kaldı ve liderlik şansını son haftaya taşıdı.

Kestelspor istediğini aldı!
Antalya Süper Amatör Lig temsilcimiz Kestelspor, bugün Alanya Milli Egemenlik Stadyumu'nda ligin lideri Konyaaltı Belediyespor'u ağırladı. Ligin ilk iki sırasını garantileyen ancak liderlik için yarışan iki ekibin mücadelesi 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Bu skor Kestelspor'a yaradı. 

Ligde son haftaya girilirken Konyaaltı Belediyespor ile Kestelspor arasında 3 puan fark bulunuyor. Konyaaltı temsilcisi son hafta ise BAY olacak ve maç yapmayacak. Kestelspor önümüzdeki hafta Antalya Halspor karşısında maçı kazanması halinde puanlar eşitlenecek ve ikili averaja bakılcak. Kestelspor ile Konyaaltı Belediyespor arasında bu sezon oynanan 2 maçta 2-2 beraberlikle sonuçlandığı için bir maç daha yapılacak. Tarafsız sahada karşı karşıya gelen Kestelspor ve Konyaaltı Belediyespor arasındaki mücadeleyi kazanan ekip ligi ilk sırada tamamlayacak ve play off maçları öncesi büyük bir avantaj kazanacak. 

Bu arada maçın tartışmalı hakemi Sarper Barış Saka maça 15 dakika geç geldi. İki takım ve taraftarlar 15 dakika Saka'yı beklediler. Hakem Saka'nın gelmesi ile maç başladı. 

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2018, 16:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83