Kestelspor maçında şok! Taraftar taşlarla saldırdı

Korkuteli Belediyespor, Kestelspor arasında oynanan mücadele sonrası çıkan olaylarda Kestelsporlu taraftarlar saldırıya uğradı.

Antalya Süper Amatör Lig play off mücadeleleri tüm hızıyla devam ediyor. Ligde bugün 7. hafta maçları oynandı. Temsilcimiz Kestelspor güçlü ekip Korkuteli Belediyespor deplasmanından 0-0 beraberlikle ayrıldı. Korkuteli Şehir Stadyumunda saat 14.00'da başlayan mücadelede iki takımda gol için yüklensede maç başladığı gibi sona erdi.

MAÇ SONRASI OLAYLAR ÇIKTI

Ligde 2. sırada bulunan Ketselspor ile 3. sırada bulunan Korkuteli Belediyespor maçı sonrası Korkuteli Belediyespor'un ilk 2 şansı bir hayli azaldı. Bu duruma oldukça sinirlenen Korkuteli Belediyespor taraftarı maç sonrası sahaya girerek, karşı tribündeki Kestelspor taraftarlarının olduğu bölüme yöneldiler. Polis ve jandarma ekiplerinin müdahalelerine rağmen Kestelsporlu taraftarların olduğu bölüme kadar gelen Korkuteli taraftarları taş ve sandalyelerle mavi beyazlı tribüne saldırdılar. Olaylar fazla büyümeden engellenirken, şans eseri taraftarlarda ciddi bir yaralanma oluşmadı. Kestelspor taraftarları yaklaşık 2 saat stat dışına çıkarılmadılar. 

KONYAALTI KAPIYI ARDINA KADAR ARALADI

Bu arada ligde oynanan diğer bir mücadelede Konyaaltı Belediyespor, Finike Belediyespor'u 3-0'lık net bir skorla geçerek 24'e çıkardı ve en yakın rakibi Kestelspor'la puan farkını 8'e çıkardı.  

banner111

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2018, 17:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83