Kestelspor yeniden lider oldu

Bölgesel Amatör Lig(BAL) temsilcimiz Kestelspor, Antalya'da Kepez Belediyespor'u 2-1 mağlup etti. Lider Ispartaspor ve diğer zirve takipçisi Karaman Belediyespor da rakipleriyle berabere kalınca Kestelspor yeniden liderliğe yükseldi.

Kestelspor yeniden lider oldu
Kestelspor, BAL Ligi 7. Grup'ta 2 hafta önce yitirdiği liderlik koltuğuna yeniden oturdu. Mavi beyazlı ekip, bugün deplasmanda karşılaştığı Kepez Belediyespor'u 2-1 yenerek zirveyi ele geçirdi.



Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup'taki temsilcimiz Kestelspor adım adım şampiyonluğa koşuyor. Ligde 3 hafta süren galibiyet hasretini geçtiğimiz hafta Bucak Belediyesi Oğuzhanspor'u 2-1 yenerek dindiren Kestelspor, bugün deplasmanda karşılaştığı Kepez Belediyespor'u da aynı skorla geçerek puanını 42'ye yükseltti. İlk yarısı golsüz sona eren maçta temsilcimizin golleri Mehmet Küçükdurmuş (p) ve Serhat Özyılmaz'dan geldi.

Bu sonuçla geçtiğimiz hafta Isparta 32 Spor'a kaptırdığı liderlik koltuğunu da devir alan mavi beyazlı ekip, Isparta 32 Spor'un Konya Ereğlispor deplasmanında berabere kalması ile rakibinin 1 puan önünde zirveye kuruldu.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2020, 16:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83