Kestelspor’un finaldeki rakibi belli oldu

Armoni Alanya Kestelspor'un playoff finalindeki rakibi Karaman Futbol Kulübü oldu. Final 13 haziran'da Ankara'da oynanacak.

Kestelspor’un finaldeki rakibi belli oldu

TFF 3. Lig 2. Grup’ta yarı final maçları tamamlandı. Çift maç üzerinden oynana yarı final maçında ilk maçı 1-0 ve rövanşı da 2-0 kazanan Karaman Futbol Kulübü finalde Armoni Alanya Kestelspor’un rakibi oldu. Playoff finali 13 Haziran Salı günü Ankara Eryaman Stadyumu’nda saat 19.00’da oynanacak.

banner111

BİZ GEREKENİ YAPTIK SIRA ŞEHİRDE
Armoni Alanya Kestelspor, playoff finalinde Alanya’da her türlü destek bekliyor. Yaşadıkları onca sıkıntıya rağmen finale kadar geldiklerinin altını çizen Alanya Kestelspor kulüp başkanı Levent Uğur, “Zorlu bir sezon geçirdik. Yaşadığımız trafik kazası, oyuncuları evlerine gitmiş dağılmış bir takımı toplayıp, ligi ikinci bitirip final oynama hakkını elde ettik. Alanya Kestelspor kulübü olarak Alanya’yı temsil ediyoruz. Başarılı bir sezon geçirdik. Şimdi şampiyonluk maçına çıkacağız. Biz üzerimize düşeni yaptık. Sıra şehirde. Bu maça herkesi bekliyoruz. Bugüne kadar şehirden bir talebimiz olmadı. Bu şampiyonluk maçında maddi manevi herkesten destek beliyoruz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2023, 11:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83