KIZLARDAN İNANILMAZ MÜCADELE

İlk 8'e kalarak play off oynamak isteyen Alanya Belediyespor Bayan Basketbol Takımı, kendi evinde mağlup olduğu Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne deplasmanda acımadı. Rakibini 75-71 mağlup eden kırmızı beyazlı takım iddialı olduğunu gösterdi.

KIZLARDAN İNANILMAZ MÜCADELE

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Alanya Belediyespor Bayan Basketbol Takımı, 19. hafta mücadelesinde konuk olduğu Bursa Büyükşehir Belediyesi'ni deplasmanda 75-71 mağlup etti. Maça Porsha, Manolya, Begüm, Tuğçe ve Betül 5'lisi ile başlayan Alanya Belediyespor, aldığı bu galibiyetle ilk 8 iddiasını sürdürdü. Kalan son 3 maçlarını da kazanarak play off oynamak istediklerini söyleyen Alany Belediyespor Bayan Basketbol Takımı Başantrenörü Nuri Koç, "İnandığımızda başarabileceğimizi herkese gösterdik. Oyuncularımızı bu muhteşem galibiyetten ötürü tebrik ediyorum. Kalan son 3 maçımızı da kazanarak play off oynamak istiyoruz" dedi. 

banner111
YAĞMUR ŞOV YAPTI 

Deplasmanda muhteşem bir galibiyete imza atan Alanya Belediyespor'da maçın yıldızı Yağmur Öztürk oldu. 20 sayı, 4 ribaund ve 2 asistle maçı tamamlayan Yağmur, performansı ile beğeni topladı. Yağmur'un ardından en skorer isim Porsha Harris oldu. 15 sayı, 7 ribaund ve 2 asistle takımına katkıda bulundu. Alanya Belediyespor'da maçın bir diğer yıldızı ise Manolya Kurtulmuş oldu. 13 sayı, 3 ribaund ve 4 asistle maçı tamamlayan Manolya, gösterdiği mücadele ile alkış aldı. Alanya Belediyespor Takım Kaptanı Tuğçe Arslan ise 12 sayı ve 2 ribaund ile skora katkıda bulundu.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2016, 18:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83