'Konu Alanyaspor olunca akan sular durur'

'Konu Alanyaspor olunca akan sular durur'
Alanyaspor Başkan Yardımcısı Muzaffer Barcın, Alanya Belediye Başkan Danışmanı Esap Yaşar Yilmaz ve Milli Parklar Müdürü Mevlüt Kodal, bir dönem Alanya Kaymakamlığı da yapan Giresun Vali Yardımcısı Hasan Tanrıseven'i makamında ziyaret etti.

Aytemiz Alanyaspor Başkan Yardımcısı Muzaffer Barcın, Alanya Belediye Başkan Danışmanı Esap Yaşar Yilmaz ve Milli Parklar Müdürü Mevlüt Kodal, bir dönem Alanya Kaymakamlığı da yapan Giresun Vali Yardımcısı Hasan Tanrıseven'i makamında ziyaret etti.

Vali Yardımcısı Tanrıseven ziyaretle ilgili olarak, "“Konu Alanyaspor olunca akan sular durur.” Bu sözleri Alanya’dan gelen dostlara söyledim. Alanyaspor Başkan Yardımcısı Muzaffer Barcın, Alanya Belediye Başkan Danışmanı Esap Yaşar Yilmaz ve Milli Parklar Müdürü Mevlüt Kodal Giresun’da ziyaretime geldi. Muzaffer Barçın, “Sayın Kaymakamım, Alanyaspor’a çok büyük emekleriniz oldu. Yanınıza gelirken de getireceğimiz hediyenin Alanyaspor’u anımsatması gerektiğini düşündük” dedi. 2016’da Süper Lige giden yolda ilk ateşi Giresun’da yakmıştık. Son maçta Giresunspor’la yenişemeyince direkt çıkamayıp Play-Off’a kalmıştık. Uçakta yaptığım konuşmada ”Moralleri bozmayın. Üç maç sonra Süper Ligdeyiz” demiştim. O inançla, Kaymakamlık öncülüğünde bütün kent, kenetlenerek Alanyaspor’u Süper Lige çıkarmıştık. Alanya’dan gelen dostların ziyaretinde bunları anımsadık. Onun için de Alanyaspor’u sembolize eden su kabağı, Şampiyonluk mücadelesini başlattığımız Giresun’da anlamlı bir hediye oldu." dedi.  

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2019, 08:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83