Koşan adam Alanya'ya geliyor

Koşan Adam lakaplı Ultra Maratoncu Akın YENİCELİ, Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünün davetlisi olarak Alanya’ya geliyor.

Koşan adam Alanya'ya geliyor

Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından gençlere milli ve manevi değerleri kazandırmak amacıyla ilçemizde çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor.

Bu kapsamda; Koşan Adam lakaplı Ultra Maratoncu Akın YENİCELİ, Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü organizesinde 29 Aralık 2021 Çarşamba günü İbrahim Başkaptan Kur’an Kursu, Nebahat Şifa Anadolu İmam Hatip Lisesi, 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi ve Mahmutlar Şükrü Kaptanoğlu Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelecek.

Uşak'ın Banaz ilçesine bağlı Corum köyünden olan Akın YENİCELİ, katıldığı "Kim Milyoner Olmak İster" adlı bilgi yarışmasında anlattığı hayat hikayesiyle herkesi güldürmüş ve ilgi odağı haline gelmişti.

Konuyla ilgili bilgi veren Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Turan TOPÇUOĞLU şu ifadelere yer verdi: " Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü olarak gençlerimize milli ve manevi değerleri kazandırmak, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve sahih dini bilgi ile buluşmalarına, böylece Kur'ân ve sünnet eksenli bilgi, birikim ve ahlaki kazanımlar elde etmelerine yardımcı olmak amacıyla ilçemizde çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyoruz. Bu kapsamda Koşan Adam lakaplı Ultra Maratoncu Akın YENİCELİ öğrencilerimizle bir araya gelecek." dedi.

banner111

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83