Levent Uğur'a rekor cezaya tepki

Levent Uğur'a rekor cezaya tepki
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Alanya Kestelspor Kulübü Başkanı Levent Uğur'a 90 gün hak mahrumiyeti ve 12 bin TL para cezası verdi. PFDK'nın bu kararına ikk tepki de, mavi beyazlı yönetici Nuri İmamoğlu'ndan geldi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Disiplin Kurulu (PFDK), 68 Aksaray Belediyespor ile Alanya Kestelspor arasında Aksaray'da oynanan maç sonrası temsilcimize ceza yağdırdı. Kestelspor Kulübü Başkanı Levent Uğur'a hakeme hakaretlerinden dolayı 90 gün hak mahrumiyeti cezası veren PFDK, 10 bin 200 TL de para cezası verdi. Ayrıca maske takma zorunluluğuna aykırı davranmaktan da bin 800 TL para cezası verildi. Aynı müsabakada hakeme hakaretleri nedeniyle Kestelspor Kulübü görevlisi İlker Baş'a 21 gün hak mahrumiyeti cezası verilirken, Alanya Kestelspor Kulübü sporcusu Mert Korkmaz'ın da müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 3 resmi müsabakadan men ve bin 500 TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verdi.

İMAMOĞLU ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Alanya Kestelspor Yönetim Kurulu Üyesi Nuri İmamoğlu, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak kararlara tepki gösterdi. İmamoğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Kamuoyuna dikkatine;

ALANYA KESTELSPOR SAHİPSİZ DEĞİLDİR!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 15.12.2020 tarih ve 29. sayılı toplantısında almış olduğu karar neticesinde; Kulüp başkanımız Levent Uğur’a verilen cezalara cevapsız kalınmayacaktır ve gerekli itirazlar yapılmıştır. Başkanımız Levent Uğur'u bu noktaya getiren nedenler vardır; haftalardır aleyhimize verilen haksız kırmızı kartlar, verilmeyen net penaltılar, rakiplerimize gösterilmeyen kırmızı kartlar, avantaja bırakılması gereken pozisyonlarda hakem tarafından kesilen ataklar, taktir haklarının hep rakip takım lehinde verilmesi, zaten genç olan takımımızın hakemler tarafından da her maç sahada ezilmesi sonucu son Aksaray maçındaki bariz hakem hataları ile başkanımızı hakemlere isyan noktasına getirmiştir. Bütün bu haksızlıklar yetmezmiş gibi kulüp başkanımız Levent Uğur’a verilen 90 günlük hak mahrumiyeti kulübümüzün açıkca hedef haline geldiğinin göstergesidir. Kestelspor; Bu verilen cezalar başkanımıza değil Kestelspor’a ve sizin deyiminizle bir mahalle takımına verilmiştir. Önceki haftalarda misafir olduğunuz deplasman maçlarımızda TFF Hakemleri ve Gözlemcileri neredeydi madem ki bu kadar kuralları uygulama riayeti ve gayreti içersindeydiler biz neden bunu maç seyrinde ve maçın akibetinde ve sonrasında görmedik? Şimdi sayın TFF yetkilileri ve hakemlerine soruyoruz?!Bu kararlar verilirken kimlerin gücü ve gölgesi altında veriliyor ? Evet O mahalle takımı bir sezonda SAL’dan BAL ligine sonraki sezonda ise BAL ligi şampiyon olarak 3. Lig yükselmiştir biz buralara değim yerindeyse kazıya, kazıya geldik. Ve bize bu yolda öncülük eden yağmur, çamur - kar, kış demeden her daim yol gösteren ve emek veren sayın başkanımız Levent Uğur’un sonuna kadar ALANYA KESTELSPOR KULÜBÜ yönetimi olarak yanında olacağımızı tüm kamuoyuna bildirdirmek isteriz." 

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2020, 08:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83