Lider Kestelspor en yakın rakibi Karamanspor'u ağırlıyor

Grubunda lider olan Armoni Alanya Kestelspor, 22. haftada bir puan gerisinde bulunan en yakın rakibi Karaman Futbol Kulübü'nü yarın Milli Egemenlik Stadı'nda konuk edecek. Saat 14.00'te başlayacak mücadeleyi Mersin bölgesi hakemi Burak Filik yönetecek.

Lider Kestelspor en yakın rakibi Karamanspor'u ağırlıyor

TFF 3. Lig 2. Grup'ta 43 puanla lider olan Armoni Alanya Kestelspor, 22. haftada 42 puanla ikinci basamaktaki en yakın rakibi Karaman FK ile Milli Egemenlik Stadı'nda yarın (pazar) karşı karşıya geliyor. Dev maçı Burak Filik, Yusuf Şimşek ve Mehmet Zekat Yılmaz hakem üçlüsü yönetecek.

Zorlu maç öncesi Armoni Alanya Kestelspor'da Berkay Arı sarı kart cezalısı olması nedeniyle Karaman karşısında forma giyemeyecek. Kestelspor'da ayrıca Emre Tosun ve Alp Huy 3'er sarı kartla ceza sınırında bulunuyor.

Karaman Futbol Kulübü'nde ise Burak Gürler sarı kart, Samet Aydın kırmızı kart cezalısı olduğu için Milli Egemenlik'teki maçta forma giyemeyecek. Karaman'da ayrıca Umut Dilek, Ahmet Teker, Abdulsamet Kırım ve Ensar Kemaloğlu kart cezası sınırında bulunan oyuncular. 

banner111

Armoni Alanya Kestelspor ile Karaman FK, kulüp tarihinde bugüne kadar BAL Ligi, Türkiye Kupası ve TFF 3. Lig'de toplamda 4 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Alanya Kestelspor 2, Karaman FK ise 1 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. Bir maçta ise eşitlik bozulmadı.  

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83