Mahmutlarspor Başkanı Bağışlar: "Alanyaspor' a Destek Zamanı"

Mia İnvest Mahmutlarspor Başkanı ve Alanya Belediye Meclis Üyesi İnşaat Mühendisi Yılmaz Bağışlar Alanyaspor -Giresunspor maçını değerlendirdi ve Alanyaspor'a tam destek zamanı diyerek taraftarlara ve spor kamuoyuna seslendi.

Mahmutlarspor Başkanı Bağışlar: "Alanyaspor' a Destek Zamanı"

Bağışlar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, transfer sezonunun kapandığını ve mevcut kadro ile devre arasına kadar devam edilmek zorunda olunduğunu ayrıca Alanyaspor teknik direktörü Farrioli ' nin istifa etmesinin sorunu tek başına çözmeyeceğini söyledi. Futbolculara, teknik kadroya ve Alanyaspor yönetimine destek verilmesi gerektiğini belirten açıklamada şu ifadelere yer verildi.
Süper ligin geçtiğimiz sezon bu haftalarıydı sanırım...
Ligin son sırasında ve puanı olmayan bir takım vardı veyahut bir kaç puanla ligin son sırasında.

Takımın antrenörüne stadyumlarda istifa tezahüratları yapılıyor ve ülke spor basını takımı, hocayı yerden yere vurarak acımasızca eleştiriyordu.

O takım, aynı antrenör ve teknik ekibi ile Türkiye süperliginde bir mucize yaratarak lige tutundu ve bu sene de fena gitmiyor.

banner111

Bu takım da kim derseniz, bugün Alanyaspor' a karşı neredeyse maçın tamamını 10 kişi oyanayan ve deplasmanda Alanyaspor' dan bir puan alan Giresunspor ve hocaları Hakan Keleş.

Bugünlerde, bakıyorum hem stadyum da hem de sosyal medyada Alanyaspor teknik direktörü Farrioli için istifa nidaları atılıyor.

Yapmayın arkadaşlar, bir hocayı kaybetmek kolay kazanmak zordur. Bu takım Hasan Çavuşoğlu başkanlığı' nda senelerdir gurumuzu kabartıyor ve Alanya'mızı en iyi şekilde temsil ediyor, etmeye de devam edecektir.

Yanlış transferler ve kadro yetersizliği gibi belki benim de tespit ettiğim durumlar olabilir ama hemen ipleri koparmak olmaz.

Alanyaspor kamuoyu ve taraftarlardan ricamdır, öncelikle antrenörümüze ve takımımıza destek verelim.

Bir şeylerin düzelmesini ve daha iyiye gitmesini bekleyelim ve en azından devre arasına kadar,
HEP DESTEK TAM DESTEK anlayışı ile takımımıza ve yönetime destek olalım.

Süperlig den düşmek kolay fakat tekrar yükselmek çok zordur.

Sevgiyle ????️????

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83