Mahmutlarspor taraftarı sitem etti

Mahmutlarspor Kasırga Taraftar Grubu, Mahmutlarspor’un maçlarına taraftar grubu dışında muhtar ve siyasetçilerin gelmemesi üzerine sosyal medyadan stem içerikli paylaşım yaptı.

Mahmutlarspor taraftarı sitem etti

Hafta sonu oynanan Mahmutlarspor maçı öncesi sosyal medya üzerinden Mahmutlar Muhtarı,muhtar adaylarını ve siyasileri davet ettiklerini belirten taraftar grubu, ‘Sahipsiz mi kaldık yoksa?’ şeklinde kırgınlıklarını dile getirdi. Maça gelerek kendilerine destek veren taraftarlara teşekkür ettiklerini belirten Mahmutlarspor Kasırga Taraftar Grubu şunları söyledi: “

“Günlerdir sosyal medya üzerinden Mahmutlar Mahalle Muhtarımızı, siyasetçilerimizi, muhtar adaylarımızı Mahmutlarspor’un maçına davet ettik. Oysaki ne gelen vardı ne de giden. Gelen taraftarlarımızdan Allah razı olsun, ayaklarına sağlık. Bizler her hafta işimizi gücümüzü bırakıp desteğe gidiyoruz. Cebimizden değil gönlümüzden veriyoruz. Bizler olduğumuz sürece Mahmutlarsporumuz ne Kınık'ta ne Korkuteli’nde nede Payallar’da yalnız kalmayacaktır. Arma uğruna cefa çekmeye devam edeceğiz.”

banner111

 

 

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2018, 12:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83