Mesut Bakkal'dan çarpıcı açıklamalar!

Süper Lig'in yayıncı kuruluşuna telefon bağlantısı yapan Alanyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal: "Emre'nin önünü açma anlamında kulübün izin vereceğini de biliyorum. Ben de müsaade ettim, değerini bulursa satılabilir. Ancak kaldığı zaman da hiç sorun çıkarmadan oynayacak bir oyuncu, şu anda idmanlara başladı" dedi.

Mesut Bakkal'dan çarpıcı açıklamalar!
"BOBO GELİYOR"

Alanyaspor teknik direktörü Mesut Bakkal, beIN Sports'a açıklamalarda bulundu. Adı Galatasaray ile anılan Emre Akbaba ve Alanyaspor'un yeni transferleri hakkında konuşan Mesut Bakkal, "Hazır bir takımım var zaten, çok fazla dokusunu bozmak istemiyoruz. Gassama ile anlaşamadık yerine Baiano'yu aldık ve kendi oyuncumuz Djalma Campos aldık. Bobo konusunu da çözdük sayılır ufak tefek sorunlar vardı, hafta başında takıma katılacak gibi. İstediğimiz bir oyuncu inşallah alırız. Ligi bilen bir oyuncu iki senedir 25-27 gol arası atıyor. Ayrıca Eskişehirspor'dan Hasan Ayaroğlu ve Kaan geldi. Takımı güçlendirmek adına transfer yaptık" dedi. 

"EMRE ÇOK İYİ BİR KAPTAN"

Bakkal, "Emre takıma yeni katıldı ve Emre şu an takımda, transfer konusunda devamlı basında gündeme geldi. Emre'nin önünü açma anlamında, daha iyi yerlerde olması anlamında karar vereceğiz ben izin verdim, yönetimde önünü açacaktır ama kaldığı zaman hiç sorun çıkartmadan oynayacak bir oyuncu. Kulüpler bir şekilde böyle yaşayacaktır. Satacağız, para kazanacağız, diğerlerinin parasını vereceğiz. Ederini bulursa Emre gidecektir ama kalırsa faydalı olacaktır. Onunla çalışmaktan mutluyum, çok iyi bir kaptan" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2018, 18:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83