Müftüoğlu Alanya'ya kupayla dönüyor

Osmaniye Belediyesi ve Osmaniye Off Road kulübünün birlikte düzenlediği üçüncü Off Road Şenlikleri'nde Alanya'dan katılan Adil Müftüoğlu S3 kategorisinde şampiyon oldu.

Müftüoğlu Alanya'ya kupayla dönüyor
Osmaniye Belediyesi ve  Osmaniye Off Road kulübünün birlikte düzenlediği üçüncü Off Road Şenlikleri tamamlandı.  Osmaniye Belediye Başkanı  Kadir Kara'nın test sürüşüyle başlayan yarışmalara 27 ilden ve  Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden özel tasarlanmış 400 civarı arazi aracı katıldı.

Osmaniye Belediyesi  Samet Aybaba İzci Kampı civarı Off Road pistinde düzenlenen yarışa şehre gelen araçlar zorlu parkuru kısa sürede tamamlamak için kıyasıya mücadele etti.

Belediye Başkanı  Kadir Kara, "Burada sadece bu sporu icra etmenin değil, sporla birlikte aynı zamanda ülke bütünlüğü içerisinde ve şehrimizde bu alanda faaliyet gösteren değerli kardeşlerimizle şehir halkımızın kaynaşmasını ve birlikte hareket etmesini sağlamak adına yerel yönetim olarak bu konuda elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte de her ne kadar bazıları karşı çıkmaya kalksa da biz festival etkinlikleri adı altında bu tip şenlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Tüm yarışmacılara başarılar diliyorum. Centilmence yarışlar olsun istiyor kazananları tebrik ediyorum. " dedi.  Osmaniye Valisi  Kerem Al'da yarışmaya katılan tüm sporculara başarılar diledi.

Müfütoğlu S3'de şampiyon oldu

Organizasyonda araçların motor gücüne göre, S1 kategorisinde birinciliği  Kahramanmaraş'tan Baki Arpasatan, S2 kategorisinde  Mersin'in  Tarsus ilçesinden  Murat Akkaya, S3 kategorisinde  Alanya'dan Adil Müftüoğlu, S4 kategorisinde ise  Konya'dan Ömer Kondu kazandı. Dereceye girenlere madalya, kupa, plaket ve yer fıstığı verildi.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2017, 11:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83