MUHTAR DOĞAN ALANYA'YI TEMSİL EDECEK

Vücut geliştirme dünya şampiyonasına katılmaya hak kazanan Alanya Akdam Mahallesi Muhtarı İbrahim Doğan ve Avsallar Spor Kulübü Antrenörü Selahattin Karakuş Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel'i ziyaret etti.

MUHTAR DOĞAN ALANYA'YI TEMSİL EDECEK
3-6 Eylül tarihlerinde Mersin’de gerçekleştirilen Dünya Şampiyonası seçmelerinde Akdam Mahalle Muhtarı İbrahim Erdoğan, 50-59 yaş arası vücut geliştirme kategorisi mastırlarda dünya ikincisi oldu. Önümüzdeki ay Brezilya ve İspanya’da gerçekleştirilecek olan dünya şampiyonasına katılma hakkı kazandı. 

İbrahim Erdoğan’ın Alanya’ya kazandırdığı başarılardan dolayı gururlandıklarını belirten Belediye Başkanı Nazmi Yüksel, “ Alanya’mızın Akdam Mahalle Muhtarı bizleri sadece yaptığı hizmetlerde değil  sporda da kazandığı başarılarla en iyi şekilde temsil ediyor.Bundan sonra da Alanya’mızı ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğinden ve bize yeni mutluluklar yaşatacağından  eminiz. Kendisi dünya şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Bu yolda başarılarının devamını diliyoruz“dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2015, 16:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83