O artık Efsane! Haydar Yılmaz farkı!

Aytemiz Alanyaspor'un tecrübeli file bekçisi Haydar Yılmaz hem davranışları hemde performansı ile takdir topluyor.

O artık Efsane! Haydar Yılmaz farkı!
Aytemiz Alanyaspor'un 33 yaşındaki tecrübeli kalecisi Haydar Yılmaz, Galatasaray deplasmanında da muhteşem bir performans sergiledi. 2 gol yemesine rağmen taraflı tarafsız herkesin başarılı bulduğu Haydar Yılmaz, kalesine gelen 8 isabetli şutun 6 tanesini önleyerek Aytemiz Alanyaspor'u 90 dakika boyunca maçın içinde tutan isimlerin başında geldi. 

37.5 ortalama

Turuncu yeşilli takımın kalecisi Haydar Yılmaz bu sezon forma giydiği 9 maçta kalesinde 12 gol gördü. Defans problemi fazla olan Aytemiz Alanyaspor'da oldukça etkili bir performans sergileyen Haydar, bir ara Remy'ye formasını kaptırsada kısa sürede tekrar ilk 11'e döndü. Haydar Yılmaz ligde 3 kupada ise 1 maçta kalesini gole kapatarak toplamda 4 maçta topu ağlarında görmeme başarısı gösterdi. 

Haydar Yılmaz gol yemeden tamamlanan maçlar ve kalecileri baz alındığında ligde beşinci sırada yer alıyor. Beşiktaş'tan Fabri'nin ilk sırada yer aldığı listede Fabri'yi; Galatasaray'dan Muslera, Bursaspor'dan Harun Tekin, Göztepe'den Bero ve Aytemiz Alanyaspor'dan Haydar Yılmaz takip ediyor. Haydar 37.5 ortalama ile etkili bir istatistik ortaya koyuyor. 

Rakip takım taraftarları alkışladı 

Haydar Yılmaz'ın bu başarısı sadece saha içinde değil. Saha dışında da Aytemiz Alanyaspor'da kaptanlık görevini layıkıyla yerine getiren Haydar Yılmaz, tüm arkadaşlarının büyük bir sevgisini kazanmış durumda. Yönetim ve teknik heyet tarafından da oldukça sevilen Haydar Yılmaz'ın Galatasaray maçında yaptığı hareket ise rakip takım taraftalarından bile alkış aldı. 

Kale arkası tribününde bulunan Galatasaray taraftarlarının Haydar Yılmaz'dan su istemesi üzerine bu çağrıya kulan veren Yılmaz, taraftalara su fırlattı. Teşekkür eden taraftarlar kaleciden ilk kez böyle bir hareket gördüklerini belirterek uzun süre Haydar'ı ayakta alkışladılar. Sosyal Medyada da Haydar'ın yaptığı hareket herkes tarafından takdirle karşılandı. 

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2017, 15:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83