Oba'da 6 puanlık maç

Aytemiz Alanyaspor, ligde ki en önemli maçlarından birini bugün Kayserispor ile oynuyor. Oba Stadı'nda 20.00'de başlayacak mücadelede Denizli bölgesi Süper Lig hakemi Ümit Öztürk düdük çalacak.

Oba'da 6 puanlık maç

 Temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, Alanya Oba Stadı'nda Kayserispor'u konuk edecek. Karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanan turuncu-yeşilliler'de Carlos Garcia, Deniz Vural ve Erhan Kartal sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Alanyaspor'da 4 oyuncu ise, maça kart sınırında çıkacak. Fabrice N'Skala, Donald Guerrier, İsaac Sackey ve Daniel Candeias ise üç'er sarı kartla ceza sınırında bulunuyor. Bu oyunculardan Kayserispor maçında sarı kart gören olursa, 13. haftada oynanacak Konyaspor maçında forma giyemeyecek. Ligin dibinde yeralan iki takımın mücadelesi, bugün saat 20.00'de Oba Stadı'nda oynanacak. Alanyaspor'un karşılaşmaya mutlak galibiyet hedefiyle çıkacak.

banner111
KAYSERİ'DE DÜŞME HATTINDA

Süper Lig'de geride kalan 11 haftada, topladığı 9 puanla ligin alt sıralarında bulunan Kayserispor, Alanya'ya üç paun parolasıyla geliyor. Sezona kötü bir başlangıç yapan sarı-kırmızılılar, bu sezon deplasmanda oynadığı beş karşılaşmada, 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi alırken 5 puan topladı. Kayseri, bu maçlarda rakip filelere 8 gol atarken kalesinde ise 11 gol gördü. Kayserispor'un en golcü ismi 5 golle Brezilyalı Welliton olurken, sezon başı büyük hayallerle transfer edilen Umut Bulut henüz golle tanışamadı. Umut, Kayserispor formasıyla biri Kupa olmak üzere toplam 9 maçta görev aldı.

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2016, 10:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83