Oktay'dan Karakan'a tebrik

Oktay'dan Karakan'a tebrik

Büyük Alanya Haber Türkiye Hokey Federasyonu’nun 5’inci Olağan Genel Kurul ve 7’nci Olağan Mali Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi. Genel kurulda tek aday olarak katılan mevcut Federasyon Başkanı Sadık Karakan yeniden başkan seçildi. 188 delegenin katıldığı genel kurulda 170 delege oy kullanırken Karakan 161 oy aldı. 9 oy ise geçersiz sayıldı.

banner111


Genel Kurul sonucunda bir konuşma yapan Karakan, genel kurula katılan ve kendisini yeniden bu göreve layık gören katılımcılara teşekkür ederek “Türk Hokeyini her zaman olduğu gibi ileri taşımaya devam edip, önümüzdeki süreçte planlı çalışmalarımıza devam ederek Türk Hokeyini Avrupa’nın zirvesine taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

OKTAY: HER DAİM YANINDAYIM

Alanya Stars Hokey Kulübü Başkanı Mahir Oktay, yeniden Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı seçilen Sadık Karakan’ı ve yeni yönetimini tebrik etti. Oktay, “Kıymetli Başkanım, değerli ağabeyim Sadık Karakan, yeniden Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı seçildi. Yeni yönetim Türk sporuna, federasyonumuza, hokey camiasına ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Yeni yönetimde kağıt üzerinde olamayacağım fakat gönlümde, bir hokey sevdalısı ve hizmetkarı olarak başkanımızın ve camiamızın her daim yanında olacağım” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83