Okullararası kros yarışı yapıldı

Alanya’da 2016-2017 eğitim öğretim yılı okul spor faaliyetleri programı doğrultusunda 383 öğrencinin katılımı ile okullararası kros yarışması düzendi.

Okullararası kros yarışı yapıldı

 Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Alanya Belediyesi’nin destekleri ile yapılan yarışlar küçükler, yıldızlar ve gençler kategorisinde (kız-erkek) olmak üzere 3 kategoride yapıldı. Grand Kaptan Otel Önünde başlayıp Kaymakamlık önünde biten yarışmada küçük kızlarda 47, küçük erkeklerde 46, yıldız kızlarda 68, yıldız erkeklerde 100, genç kızlarda 55 ve genç erkeklerde 67 sporcu olmak üzere toplamda 383 sporcu katıldı.

banner111
Atatürk Caddesinde gerçekleştirilen yarışlar çekişmeli ve renkli görüntülere sahne oldu. Yarışma sonunda Küçük Kızlarda birinci Nimet Aleattinoğlu, ikinci Değirmendere, üçüncü Hayate Hanım oldu. Yıldız Kızlar kategorisinde birinci Değirmendere, ikinci Mahmutlar, üçüncü Hayate Hanım oldu. Genç kızlarda ise birinci Eczacı G.V.B. Meslek ve Teknik, ikinci Hasan Çolak, üçüncü Alanya Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi oldu.

Küçük erkeklerde birinci Hayate Hanım, ikinci Değirmendere, üçüncü Yeşilöz oldu. Yıldız Erkeklerde birinci Hacıkadiroğlu, ikinci Değirmendere, üçüncü Hayate Hanım oldu. Genç Erkeklerde ise birinci Oba Nazmi Yılmaz Anadolu, ikinci Hasan Çolak ve üçüncü Mahmutlar Şükrü Kaptan Anadolu lisesi oldu.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2016, 15:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83