Ölümü Alanyaspor taraftarını üzdü

Alanya’da Velican Odun (21) isimli genç, henüz bilinmeyen bir nedenle kendisini odasının tavanına asarak intihar etti. Aytemiz Alanyaspor taraftarı olan ve Alanyaspor Kale Arkası Grubunda bulunan genç ismin ölümü Alanyaspor taraftarını da yasa boğdu.

Ölümü Alanyaspor taraftarını üzdü

Bektaş Mahallesi’nde ailesiyle yaşayan Velican Odun (21) isimli gencin cansız bedeni annesi tarafından bulundu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Odun’un cenazesi savcılık talimatının ardından Alanya Belediye Morgu’na kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

banner111

'Tribünde 1 eksik, cennet'te 1 fazlayız'

Aytemiz Alanyaspor taraftarı olan ve Alanyaspor Kale Arkası Grubunda yer alan gencın şok ölümü Alanyaspor taraftarlarını yasa boğdu . Alanyaspor Kale Arkası Grubu sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 'Alanyaspor Kale Arkası Grubumuz'un değerli genç isminden Velican Odun'un acı haberini aldık. Gideceğimiz çok deplasman, söyleyeceğimiz çok beste vardı... Bu gidişin çok erken oldu Allah mekanını cennet eylesin güzel insan... Tribünde 1 eksik, cennet'te 1 fazlayız...'

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2022, 17:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83