Payallarspor'da Şimşek dönemi başladı

Antalya 1. Amatör Küme'yi namağlup şampiyon olarak bitiren Payallarspor'un yeni başkanı İsmail Şimşek oldu.

Payallarspor'da Şimşek dönemi başladı

Tarihinde ilk kez Antalya Süper Amatör Küme'de mücadele edecek olan Payallarspor, olağanüstü kongreye gitti. Elvin De Lux Otel'de bugün gerçekleştirilen olağanüstü kongreye Payallarspor'un 32 üyesinden 18'i katıldı. Kongrenin açılış konuşmasını yapan Mustafa Özkan, 2 yılda oynadıkları 26 maçta 26 galibiyet alarak rekor kırdıklarını söyledi. Oynanan bu 26 lig mücadelesinde 131 gol atıp kalesinde sadece 10 gol gördüklerini ifade eden Özkan, kulübün faaliyetleri, ekonomik gelir giderleri ve  hedefleri hakkında açıklama yaptı. Özkan, Kulübün kurulmasından bugüne kendiklerine destek veren herkese teşekkür etti. 

banner111

ULUDAĞ: "PAYALLARSPOR'A DESTEĞİMİZ SÜRECEK"

Payallarspor'un kongresine katılan Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, Payallarspor'u iki sezondur gösterilen başarıdan ötürü kutladı. Payallarspor'un tesis projesine de destek vereceğini söyleyen Uludağ, "Payallarspor olarak her kesimi kucaklarsanız. Herhangi bir siyasi partiye yakınlık göstermez. Sadece işinizi yaparsanız herkes size destek verir gördüğüm kadarıyla da bunu bugüne kadar başardınız. Ayırım yapmadınız. Her kesime eşit mesafede kaldınız. Bu nedenle herkesin desteğini alabiliyorsunuz. Böyle devam etmenizi temenni ediyorum. Bana vermiş olduğunuz projeyi de sonuna kadar takip edeceğim. Siz üzerinize düşeni yaptınız, projeyi hazırladınız. Sıra bizde" diye konuştu.

ŞİMŞEK: "BİRLİKTE BAŞARIYI KOVALAYACAĞIZ"

Kongrede konuşan eski başkan Adil Çekiç, çok başarılı bir sezon geçirdiklerini belirterek, maçlara gelen, kendilerine maddi manevi destek olan herkese teşekkür etti. Görevi devir alan İsmail Şimşek ise, yeni sezonda Süper Amatör Küme'de mücadele edeceklerini işlerinin bir önceki yıla göre daha zor olduğunu söyledi. Şimşek: "Birşeyleri başarmak istiyorsak bu hepbirlikte olacak. kimse tek başına bişey yapamaz. Sadece hoca veya sadece Futbolcu ve yahut sadece yönetim, başkan kendi başına birşey ifade etmiyor. Başarı olabilmemiz için birlik beraberlik içerisinde hareket etmeliyiz. Bölgemizde ilgi görmeye başlayan sevilen ve tutulan bir kulüp olmayı başaran Payallarspor'un başarısı için hepbirlikte çalışmaya hazırım" şeklinde konuştu. 

İşte Payallarspor'un yeni yönetimi:

İsmail Şimşek, Adil Çekiç, Lütfi Ergin, Himli Öztürk, Mustafa Selçuk Tekin, Paşa Yiğitbay, Nusret Satan, Cuma Yiğitbay, Seyit Demir, Cemil Aksoy, Süleyman Hoşgör, Murat Pişkin, Mustafa Özkan, Mehmet Sağlam, Mehmet Fatih Ademoğlu ve Ahmet Cinas.

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2017, 11:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83