Payallarspor'dan 3 gollü galibiyet

Payallarspor SAL 5'inci hafta mücadelesinde Antalya Halspor'u 3-1'lik skorla geçti ve rakibini ligin son sırasına gönderdi.

Payallarspor'dan 3 gollü galibiyet
Antalya Süper Amatör Lig 2. gurubun açılış maçında Antalya Halspor'u ağırlayan Payallarspor maçtan 3-1 galip ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Dün saat 15:30'da Konaklı Sahası'nda oynanan maçta Demir Asansör Payallarspor ev sahibi olmanın avantajı ile maçın büyük bölümünü üstün götürdü. Daha maçın ilk dakikalarında Emre ile golü bulan Payallarspor'un baskısı devam etti. 15'inci dakika da Enes farkı 2'ye çıkardı, 39'uncu dakikada ise Şaban skoru 3-0'a getirdi. Bu dakikadan sonra vites küçülten Payallarspor, 75'inci dakika da kalesinde golü görsede maçı 3-1 kazanmasını bildi. 

Payallarspor bu galibiyetle puanını 7'ye çıkararak ligde 4'üncü sıraya yükseldi. Antalya Halspor ise ligde 1 puanda kalarak sonuncu sıraya geriledi. 

Önümüzdeki hafta temsilcimiz Payallarspor, Muratpaşa Belediyespor'a konuk olacak. Antalya Halspor ise bir diğer temsilcimiz Konaklıspor'u ağırlayacak. 

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2017, 10:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83