POTADA TED KOLEJİ'YLE, SAHADA ANTALYA GÜCÜ'YLE KARŞILAŞACAĞIZ

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi B Grubunda playoff mücadelesi veren Alanya Belediyespor Bayan Basketbol Takımı hafta sonu sahasında TED Ankara Koleji’ni ağırlayacak.

POTADA TED KOLEJİ'YLE, SAHADA ANTALYA GÜCÜ'YLE KARŞILAŞACAĞIZ
Bayan Basketbol takımı 3 günlük bir kampın arkasından 2. devrenin ilk maçını TED Koleji ile 75. Yıl Spor Salonu’nda saat 15.00’de yapacak.

KESTELSPOR ANTALYA GÜCÜSPOR MAÇI PAZAR GÜNÜ

13 Ocak Çarşamba Günü İskoç’un 1. Lig takımlarından Dudeen United U19 Takımı ile karşı karşıya gelip rakibini 3-1 mağlup eden Alanya Belediyesi Kestelspor ise 17 Ocak 2016 tarihinde Antalya Gücü Spor ile karşılaşacak. Girdiği on günlük kampla playoff hazırlıklarını tamamlayan takımımız Antalya Gücü ile Kestel Futbol Sahası’nda Saat 13.30’da karşı karşıya gelecek.

ERKEN: TAKIMIMIZ PLAYOFF MAÇLARINA HAZIR

Kestelspor’un bugüne kadar lig’de oynadığı 13 maçın 12’sin de galip gelip birin de ise berabere kaldığını söyleyen Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, “Kestelspor Antalya Süper Amatör Kümede ki 18 takım arasında tek namağlup takım. Hedefimiz BAL Ligi. Takımımız girdiği on günlük kampta tüm hazırlıklarını tamamladı.” dedi.

Kulüp Başkanı Erken, 16 Ocak Cumartesi günü Saat 15.00’de TED Koleji ile karşılaşacak olan Bayan Basketbol Takımı ile 17 Ocak Pazar Günü Saat 13.30’da Kestel Futbol Sahası’nda Antalya Gücü Spor ile karşı karşıya gelecek takımlarımıza destek olmak için tüm halkı maça davet etti.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2016, 14:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83