Şampiyon Okurcalar Taksi oldu

Alanya Şoförler Odası sportif faaliyetleri kapsamında yer alan ve bu yıl 8.incisi düzenlenen Şoför Cup Halı Saha Futbol Turnuvası final heyecanına AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, oda başkanları ve çok sayıda oda üyesi katılarak bu heyecana ortak oldular.

Şampiyon Okurcalar Taksi oldu

 Şoför cup Halı saha futbol turnuvasında Otogar Taksi ve Çiçek Taksi arasında oynanan 3 lük maçını Otogar taksi  kazanarak turnuvanın en iyi 3. Takımı oldu. Alaaaddin Beach Taksi ve Okurcalar Taksi arasında oynanan final maçında ise Okurcalar Taksi birinci oldu.

banner111
Okurcalar Taksi durağı takımı  şampiyonluk kupasını Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’den alırken; Alaaddin Beach Taksi durağı takımı 2.cilik kupasını her zaman esnafın yanında ve onlarla iç içe olan bu organizasyonda da şoför esnafını yalnız bırakmayan AESOB Başkanı Adlıhan Dere’den aldılar.

Şoför Cup Halı Saha futbol turnuvası ile ilgili açıklama yapan oda başkanı D.Ali Akkaya "Bu tip sportif faaliyetler üyelerimiz arasında birlik beraberlik ve kaynaşmanın  bir gösterisidir. Havanın soğuk olmasına rağmen final maçlarına gelerek arkadaşlarını destekleyen üyelerimize çok teşekkür ederim. Seyirci katılımının yüksek olması maçlarda heyecanı ve rakabeti de arttırmaktadır. Çok keyifli ve çekişmeli maçlar seyrettik. Yoğun proğramına rağman organizasyonumuza Antalya’dan gelerek katılan AESOB başkanımız Adlıhan DERE başkanıma esnafım adına  çok teşekkür ederim. Bizleri çok onurlandırdı. Ayrıca esnafımıza verdiği hizmetleri ile her zaman yanımızda olduğunu gösteren Alanya Belediye başkanımız Adem Murat YÜCEL’ede bizlere zaman ayrıdığı ve turnuvamızın finaline katıldığı için yine esnafım adına teşekkür ediyorum. İlçemizde faaliyet gösteren esnaf odası başkanlarım ve turnuvamızın sponsorlarına da finalde bizleri yalnız bırakmayarak bu heyecanımıza ortak  oldukları için çok teşekkür ediyorum. Çok güzel ve keyifli bir turnuva oldu. Emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim" dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2016, 20:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83