'ŞİMDİ DESTEK ZAMANI, BİR OLMA ZAMANI'

Multigroup Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu "Samsun'da ağır bir yenilgi aldık ama milli maç arası öncesi Boluspor maçını mutlak kazanmamız gerekiyor" dedi.

'ŞİMDİ DESTEK ZAMANI, BİR OLMA ZAMANI'

 Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu Samsun'da alınan farklı mağlubiyetin herkesi derinden üzdüğünü ancak Süper Lig yarışında olan bir takımın buna takılmadan, dersler alarak geleceğe bakması gerektiğini ifade etti. Çavuşoğlu, "Teknik heyetimiz ve futbolcularımız bu maçı tekrar tekrar izleyip, iyi analiz edip, nerede hangi hataları yaptığımızı belirleyecek ve özeleştiri yapacaklardır. Bu mağlubiyetten alacağımız en önemli şey bize ilerde ışık tutacak derslerdir. İşler iyi giderken neleri doğru yaptık, şimdi neleri yanlış yaptık. Hepsini göz önüne getirirsek sorun da çözülecektir" dedi. 

banner111
Şampiyonluk mücadelesi veren Alanyaspor'un asla skorlara takılmaması gerektiğinin altını çizen Çavuşoğlu, "Samsun maçı geride kaldı. Artık Bolu maçına konsantre olacağız. Bu maçı mutlak 3 puanla atlatmamız gerekiyor. Ondan sonra milli maç arası var. Bu arada geleceğe daha iyi bir gözle bakabiliriz. Taraftarlarımız son üç haftada üzüldü. Özellikle Karşıyaka beraberliği ve farklı Samsun maçı herkesi üzdü. Bunu iyi biliyoruz. Ancak taraftar kötü günde takımına sahip çıkmalı. Son maçlarda olduğu gibi Oba Stadyumu dolmalı ve 90 dakika takıma destek vermeliyiz. Pes etmeyen, sonuna kadar savaşan takım ipi göğüsleyecek" dedi.




Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2016, 10:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83