Şimşeklerden Başkan Çavuşoğlu'na tam destek

Şimşeklerden Başkan Çavuşoğlu'na tam destek
Alanyaspor’un taraftar gruplarından Şimşekler Lideri Fatih Aslan, yaptığı açıklama ile Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu’na tam destek verdi ve ‘arkasındayız’ dedi.

Aytemiz Alanyaspor ile Trabzonspor arasında dün akşam oynanan mücadelenin ardından istenmeyen görüntüler yaşanmıştı. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve yöneticiler, beraberlik golü sonrası çılgına dönerek, Alanyaspor’lu yöneticilere sözlü ve fiziki olarak saldırmışlardı.

Bu olay sonrası Alanya’nın pek çok kesiminden Alanyaspor yönetimine ve Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu’na destek geldi. Alanyaspor’un en önemli taraftar grubu olan Şimşekler Lideri Fatih Aslan’da yaptığı açıklama ile Başkan Çavuşoğlu’na destek verdi.

Aslan, grubu adına yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Başta Osman Çavuşoğlu ve Dışişleri Bakanı Sayın Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere Çavuşoğlu Ailesi'nin tüm bireyleri Alanya'nın değeridir. Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, ekibiyle birlikte Alanyaspor'u Türkiye'nin en güzide spor kulüplerinden biri haline getirmiştir. Hasan Çavuşoğlu misafir ağırlamayı çok iyi bilir ama haddini aşana da yanıtını verir. Alanyaspor bu şehrin kırmızı çizgisidir. Dün akşam haddini aşanlara gereken cevap hem sahada hem tribünde verilmiştir. Hasan Çavuşoğlu'nun arkasındayız.” 

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2020, 13:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83