Şimşekler’den Konyaspor maçı için önemli çağrı

Aytemiz Alanyaspor’un taraftar gruplarından Şimşekler Lider Fatih Aslan pazartesi günü oynanacak olan Konyaspor maçı öncesi açıklamada bulundu.

Şimşekler’den Konyaspor maçı için önemli çağrı

Aytemiz Alanyaspor’un taraftar gruplarından Şimşekler Lider Fatih Aslan pazartesi günü oynanacak olan Konyaspor maçı öncesi açıklamada bulundu.

Grup Şimşekler lideri Fatih Aslan’ın imzasını taşıyan açıklama şu şekilde:

Alanyaspor taraftarı olarak Kayserispor maçı dönüşü talihsiz kaza sonucun da Futbolcumuz Josef Sural hayatını kaybetmesi bütün Alanyaspor ailesini derinden üzmüştür. Bu acının tarifi asla olamaz futbolcu kardeşimizi asla ve asla unutmayacağız mekanın cennet olsun güzel insan.

Bu süreçte gerek Alanya dışından gerekse Alanya’dan taziyelerini ileterek üzüntümüze ortak olan değerli dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.
Her zaman Alanyasporumuzun yanında olan Alanyamızın gururu Alanyasporumuzun onursal başkanı Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavusoğlu’na programlarını erteleyerek kendi özel uçağıyla Josef Sural’ın eşini ve çocuklarını Çek Cumhuriyeti’ne götürmüştür. Cenaze ulaşım konusunda da her türlü fedakarlığı yaparak camiamızın yanında olduğunu bir kez daha göstermiştir.

Pazartesi akşamı oynanacak olan Alanyaspor - Konyaspor maçı ertelenir mi diye konuşulurken federasyona başvuru yapıldı ama futbolcu kardeşlerimiz biz bu maça çıkmak istiyoruz talebinde bulununca başvuru geri çekildi. Büyük Alanyaspor taraftarına düşen görev bu maçta şudur; kesinlikle Oba Stadyumu’nu doldurarak bu cefakar kardeşlerimizin yanında olmaktır.

Bu süreçte gerçekten her zaman yanımızda olan Konyaspor Başkanı yönetimine ve taraftarına tarifi olmayan bu zor günümüzde yanımızda oldukları için Grup Şimşekler ve ben Fatih Aslan olarak sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.
Konyaspor taraftarını Alanya’da en iyi şekilde karşılayacağız. İnşallah bu maçımızla birlikte 2 takım arasında dostluk rüzgârları pekişecektir. Bu maçta en ufak bir olumsuz davranış sergileyen kim olursa olsun bu kişinin arkasında durulmayacak gereken ceza neyse almasını sağlayacağız . Bizler bundan önce olduğu gibi Türkiye’ye örnek olmuş Alanyaspor taraftarı olarak Akdeniz’in incisi Alanyamızın adını fair play açısından dünyaya duyurmaya devam edeceğiz.







Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2019, 14:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83