Sosyal medya yıkılıyor! Emre Akbaba tepkisi

Milli takımımızın açıklanan kadrosunda Aytemiz Alanyasporlu futbolcu Emre Akbaba'nın olmaması sosyal medyada büyük tepkilere yol açtı.

Sosyal medya yıkılıyor! Emre Akbaba tepkisi
Sezon başından beri oynadığı futbolla adeta yıldızlaşan Emre Akbaba'nın milli takıma seçilmemesi büyük tepkilere yol açtı. Sosyal Medya üzerinden bir çok taraftar Aytemiz Alanyasporlu futbolcunun milli takıma alınmamasının büyük bir hata olduğunu dile getirdiler. 

Ünlü futbol yorumcusu Gürkan Kubilay sosyal medya hesabı üzerinden #emreakbabamillitakıma tagini açarak, "Emre Akbaba milli takımı hak ediyor
Lobisi yoksa Türk futbolseveri gençler var. Babamın oğlu değil." yorumunu yaptı. 

Bu yorum üzerine aynı tag üzerinden çok sayıda futbolsever Kubilay'a destek verdiler. Sosyal Medyada Emre Akbaba ismi günlerdir en çok konuşan isimlerin başında gelmeye başladı. İşte kullanıcların bazı yorumları:

Selim Kösen: Tff ve Milli takımda akbaba kontenjanı doluymuş hocam.

A&U&E: Hocam Emre Akbaba, Alper Potuk bu milli takımda iş yapar ama daha genç Sabri, her hafta oynayan Selçuk İnan, pas verme özürlü Topal varken.

Gürkan Kubilay: Emre Akbaba'yı milli takıma almamak için GÖZ BANDI takarak maç izlemek lazım!

Mert Elam: Bu sezon sadece 36 dakika oynayan Volkan'ı aday kadroya çağıran Lucescu; Abdülkadir Ömür, Deniz Türüç ve Emre Akbaba'nın yüzüne nasıl bakacak?

Prekazi Niyazi: Milli Takıma Emre Akbaba yerine Selçuk alınıyorsa konuşacak bir durum yok. Şu an Selçuk'dan iyi 3 tane yerli oyuncu sayarım Anadolu'dan.

Alper Bahadır: Birilerinin kankasına yer açmak için Abdulkadir ve Emre Akbaba gibi gençleri görmemezlikten gelirsen futbolcu yetişmiyor diye ağlamayacaksın.

Ilgaz Çınar: "Emre Akbaba, Volkan Şen'den çok daha fazla hak ediyor milli takımı. Büyük takımda oynasa çağrılmaz mıydı acaba..." (A Spor)

Burakyvz: Adam Emre Akbaba'yı milli takıma almamış ya lukse bakar mısın?

Özcan Gürbüz: Selçuk İnan bu sene toplamda 90 dakika oynamamıştır. Milli takıma cağırılıyor. 3 gol 3 asistle oynayen Emre Akbaba'ya davet yok. Yazık. 

İbrahim Alayont: Sayın Lucescu Oğuzhan'ı unuttuğu gibi Emre Akbaba'yı unutmuş olabilir mi? Acaba demeden geçemedim yoksa Volkan Şen yani Volkan Şen!

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2017, 12:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83