Sumudica bile yalanladı: Alanya'da kavga falan olmadı

Dün Alanya'da saldırıya uğradığı iddia edilen Kayserispor Teknik Direktörü Sumudica Rumen basınına bu iddiaları yalanladı. Sumudica böylece başkan Erol Bedir'i de yalanlamış oldu.

Sumudica bile yalanladı: Alanya'da kavga falan olmadı
Dün Alanya Bahçeşehir Stadyumu'nda oynanan Aytemiz Alanyaspor - Kayserispor karşılaşması sonrası soyunma odasında Kayserisporlu futbolcu ve teknik ekibe saldırıldığı iddia edilmişti. İftirayı ilk yalanlayan isim Kayserisporlu futbolcu Deniz Türüç olmuş ve herhangi bir olaya karışmadığını söylemişti. 

RUMEN BASININA KONUŞTU

Bu iddialara bir yalanlamada Kayserispor Teknik Direktörü Sumudica'dan geldi. Maç boyunca gergin tavırları nedeniyle taraftarların büyük tepkisini çeken ve tribünlerle sözlü münakaşaya giren Sumudica, bugün Rumen basınına konuştu. Rumen spor yazarı Emonuel Roşu'ya açıklama yapan Sumudica, "Kavgada dayak yediğimi ve burnumun kanlar içinde kaldığı haberini duyan annem panikle beni aradı ama bu olay doğru değil. Öyle bir şey yaşanmadı, sadece maç sonundaki gergin bir tartışmaydı." dedi.

BAŞKAN BEDİR 'SALDIRDILAR' DEMİŞTİ(!)

Sumudica bu açıklama ile Kayserispor Başkanı Erol Bedir'ide yalanlamış oldu. Başkan Bedir, maç sonu yaptığı açıklamada, "Alanyaspor'un kaleci antrenörü takımımıza saldırdı, hocamızın burnu kanadı. Tercümanımız hastaneye kaldırıldı. Yoldan geri döndüm, şu anda soyunma odasındayım tutanaklarla ve arkadaşlarımızla ilgileniyorum. Sumudica'nın burnu kanıyordu konuştum kendisini teselli ettim. Deniz'in de göğüsüne tekme atılmış sanırım." şeklinde konuşmuştu.

"EROL BEDİR'İN AMACI NEY?"

Maç sonu yaptığı açıklamalarla Başkan Erol Bedir'in neyi amaçladığı Alanyaspor taraftarları arasında tartışma konusu oldu. Kulüp tarafından oldukça iyi ağırlanan Bedir'i önce futbolcusu Deniz Türüç'ün sonrada teknik direktör Sumudica'nın yalanlaması Aytemiz Alanyasporlu taraftarların Bedir'e tepki göstermesine neden oldu. Bedir, tutanak ve kamera kayıtlarından bahsetmişti ancak olayla ilgili daha sonra hiç bir açıklama yapılmaması da kafaları karıştırdı. Taraftarlar, "Başkan başka türlü konuşuyor, hocaları başka türlü konuşuyor. Hangisi doğru söylüyor, hangisi yalancı kendileri açıklasınlar." dediler.

PAŞAOĞLU GERÇEKLERİ ANLATMIŞTI

Erol Bedir konuyla ilgili Aytemiz Alanyasporlu yöneticilere ulaşamadığını da iddia etmiş ve bu durumdan yakınmıştı. Ancak maç sonu Aytemiz Alanyaspor Asbaşkanı Ahmet Paşaoğlu, konuyla ilgili anında bir açıklama yapmış ve tiyatro oynandığını söylemişti. Paşaoğlu, "Fevzi Hocamız kendisine neden küfür edildiğini sormak istedi ama bunu  sormaya gerek kalmadan Kayserili oyuncular ve teknik ekibi hocamıza saldırdı. Bunlar görüntüde vardır. Hepsi açıklamalar yapıyor ama gerçekleri herkes görecek ve izleyecektir. Kimin ne yaptığı gerçeği de ortaya çıkınca umarım özür dileyecekler." demişti.

ÖZÜR BEKLENİYOR

Görüntüler ve kayıtları çıkarmak için hazırlanan Aytemiz Alanyaspor her iki taraf taraftanda yapılan yalanlamalar sonrası Kayserispor Kulubü'nden özür bekleyecek. 

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2017, 17:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83