Taekwondo heyecanı sona erdi

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü, Okul Sporları Daire Başkanlığı’nın 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı Okul Sporları Faaliyet programında yer alan ve Alanya’nın ev sahipliği ile gerçekleştirilen Taekwondo Gençler (kız-erkek) grup müsabakaları tamamlandı.

Taekwondo heyecanı sona erdi

Atatürk Spor Salonu’nda yapılan ve 21 ilden 360 sporcunun katıldığı müsabakaların son gününde 55 – 63- 68 kilo kadınlar, 73- 78 kilo erkekler kategorinde sporcular mücadele etti. 55 kilo kadınlarda Ece Arık birinci, Melike Özkan ikinci oldu. Melisa Karsandı ve Ece Nur Top üçüncülüğü paylaştı. 63 kilo kadınlarda İrem Baysal birinci, Buse Eşit ikinci, Ceren Tutucu ve Melisa Nur Budak üçüncü oldu. 68 kilo kadınlarda Beyzanur Çifçi, Merve Kan ikinci, Melike Duman ve Elif Su Özcan üçüncü oldu.

banner111
73 kilo erkeklerde A. Muhammet Sert birinci, Deniz Kurt ikinci, E. Emre Öztunç ve Ali Kirazlı üçüncü oldu. 78 kilo erkeklerde ise F.Kadir Doymaz birinci, Ahmet Yılmaz ikinci, M. Ali Karaç ve Y. Burak Avşar üçüncü oldu. Dereceye giren sporcular madalya ve belge ile ödüllendirildi.


Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2018, 15:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83