Taraftar Çavuşoğlu'na sahip çıktı

Aytemiz Alanyaspor'un Başkanı Hasan Çavuşoğlu'na Alanyaspor taraftarından destek geldi.

Taraftar Çavuşoğlu'na sahip çıktı

Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu geçtiğimiz günlerde telefonla bağlandığı bir televizyon programında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in tercümanının Aytemiz Alanyaspor'un Brezilyalı yıldızı Vagner Love'ın menejerini aradığını belirten Çavuşoğlu, futbolcusunun aklını karıştırmak istemelerine sert tepki göstermişti.

banner111
Galatasaray Kulübü ise yazılı bir açıklama ile bu iddiaları yalanlamaya çalışmıştı. 

Gelişen olaylar üzerine özellikle sosyal medyada bir çok Galatasaraylı muhabir ve spor yazarı Başkan Hasan Çavuşoğlu'na karşı adeta cephe aldı. Bir çok yönden Çavuşoğlu'nu eleştiren yazarlara tepki ise Alanya'dan gecikmedi. Aytemiz Alanyaspor taraftarı başkanlarına ve takımlarına sahip çıktılar.

Alanyaspor'un Kale Arkası taraftar Grubu liderlerinden Umut Yüce, sosyal medya üzerinden herkesi Çavuşoğlu ve A. Alanyaspor'a destek olmaya davet etti. 

Yüce yaptığı açıklamada, "Dün akşamdan beri Twitter ve sosyal medya hesaplarından Alanyaspor Başkanımız Hasan Çavuşoğlu ve camiamız hakkında ağıza alınmayacak hakaret içeren küfürler yağdıran Galatasaray taraftarları ve medyası ne kulübümüz nede başkanımız yanlız değildir. Yapılan terbiyesizligi ve hakaretleri kendilerine iade ediyoruz. Bizler edepli insanlarız, sizin seviyenize inmeyecegiz. Kötü söz sahibine aittir. Büyük takım taraftarı olmak; büyük takım tutmak degil, önce insan olabilmektir. Kale Arkası grubu olarak bu söylemleri yapan kişeleri ve yanlı Galatasaray medyasını şiddetle kınıyoruz..!" ifadelerini kullandı.

Şimşekler Grubu Lideri Fatih Aslan'da Çavuşoğlu'na destek verdi. Aslan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Alanyaspor Klüp Başkanımız Hasan Çavuşoğlu'nun dün akşam Vagner Love açıklamasından sonra ki (Başkan doğruyu söylüyor) ne yazık ki Alanyaspor ve Başkanımız hakkında sözde spor yorumcuları Nevzat Dizdar ve Osman Altunterim'in yardımları ile inanılmaz bir kampanya başlatıldı. (Bu 2 şahıs bazı twetlerini sildi ve bizi engelledi). Kulübün icraatlarını, başkanın tavrını, açıklamasını eleştirebiliriz ama hakaret ve küfrü kabul edemeyiz. Alanyaspor Başkanı yalnız değildir. Bu koltuk Alanya'nın en önemli koltuklarından biridir. Dün akşamdan bu yana uyumadan bu insan müsveddelerine cevap vermeye çalışıyoruz. Ne yazık ki sayımız az olduğu için engel yiyoruz. Futbolun kalbi sosyal medyaya önem vermeyen Alanyaspor Kulübü, taraftarını ve kulübün sosyal medya çalışanlarını göreve davet ediyorum. Büyük kulüp yeri ve zamanında hamle yapar. Acilen profesyoneller tarafından bir ekip kurulmalı ve sosyal medya taranarak bunları savcılığa intikal ettirilmesi gerekir. Resimlerde verdiğim örneklerden onlarca var. Dün geceden beri engel yemeden alabildiklerimizin bazılarını yayınlıyoruz. Bu ve benzerlerini boşverirsek nerede kaldı camiamızın ve başkanımızın saygınlığı. Tekrar ediyorum bende zaman zaman eleştiriyorum ama kulübümüzün başkanı Hasan Çavuşoğlu yalnız değildir. Arkasında koskoca bir camia vardır. Şimdi başkanının ve camianın yanında olmayacaksan, ne zaman olacaksın! İyi günde herkes olur. Önemli olan böyle toplu saldırıda neler yaptığındır."

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2018, 15:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83