'TEŞEKKÜRLER TÜREL BAŞKAN'

Süper Lige çıkma yolunda büyük bir mücadele veren Alanyaspor’a Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’den tam destek.

'TEŞEKKÜRLER TÜREL BAŞKAN'

 Şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyen Alanyaspor’a katkı amacıyla piyango çekilişi yapılacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi de Alanyaspor’a katkı amacıyla çekilişe destek veriyor. Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ ve birim sorumlularıyla bir araya geldi. Kulüp Başkanı Çavuşoğlu, “ Menderes başkanımız bugüne kadar ne dediysek fazlasıyla yaptı. Alanyaspor’u hiç geri çevirmedi. Prim, otopark gelirleri, Kamp Merkezi’nin yapılması, kulübe otobüs alınması başta olmak üzere desteğini hiç esirgemedi. Şimdi de piyango çekilişimize destek veriyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.

banner111
 
“Şampiyonluk için bir bilet de sen al “ piyango çekilişine tam destek verdiklerini belirten Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Şehrimizin takımının Süper Lige çıkması için her türlü desteği vereceğiz. Bugüne kadar Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel, Alanyaspor’a her türlü desteği verdi. Vermeye de devam edecek. Bu nedenle piyango çekilişinde bilet alarak katkı sağlayacağız. Halkımızın da takımına sahip çıkmasını ve katkı sağlamasını istiyoruz“ dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2016, 17:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83